ULTRASZILINA.SK | ,


MŠK ŽILINA – FC Spartak Trnava
Streda, 6.September 2017  19:33

ŽILINA – Zápas proti Trnave sa niesol v duchu osláv 15. výročia družby s Góralom Źywiec, čomu bolo venované aj choreo v úvode zápasu. Sever odprezentoval dve veľké igelitové chorea so znakmi klubov MŠK a Góral, ktoré boli podsvietené žltými hirošimami. Celé to doplnil transparent “15 ROKOV RODINA“. Následne boli odpálené dymovnice vo farbách oboch klubov.

 

Support bol počas celého zápasu na výbornej úrovni. Cestu do kotla si našlo takmer 400 fanatikov a support doplnilo aj päť veľkých mávačiek. Na južnej tribúne oproti sektoru hostí visel transparent “MŠK ŽILINA SPARTAK TRNAVA SEDMINA :-)”, ktorý bol venovaní hosťom. Tí sa nám vysmievali po vysokej prehre v Lige majstrov ( v súťaži, ktorú Spartak nezažil ani len v predkolách) s Olympicom Marseille, tak sme im pripomenuli sedem gólovú nádielku z posledného vzájomného zápasu.

 

Hráči nám k výročiu družby dali darček v podobe výhry 3:1. O góly sa zaslúžili Škvaro, Otubanjo a Jánošík. Veríme, že toto vydreté víťazstvo potvrdíme aj v ďalšom kole na ihrisku Podbrezovej a odštartujeme stíhaciu jazdu za titulom!

 

Na zápase bola odprezentovaná aj nová vlajka “UEFA MAFIA”, ktorá však musela ísť z neznámych dôvodov dole..

 

GÓRAL&ŽILINA

 

P.S.: V treťom polčase zaknihovali výhru bojovníci Žiliny a Góralu, ktorým touto cestou gratulujeme. Bola to symbolická bodka za oslavou družby, keďže pred dlhými 15 rokmi začala družba práve na zápase Žiliny s Trnavou.

 

  



Ostatné :

18.5. 2018 MŠK ŽILINA – FC Spartak Trnava
29.11. 2017 FC Spartak Trnava – MŠK ŽILINA
13.11. 2016 MŠK ŽILINA – FC Spartak Trnava
15.5. 2016 FC Spartak Trnava – MŠK ŽILINA
20.8. 2013 Spartak Trnava – MŠK ŽILINA
3.4. 2013 MŠK ŽILINA – Spartak Trnava
22.11. 2011 Spartak Trnava – MŠK ŽILINA


Diskusia

Comments are closed.