ULTRASZILINA.SK | ,


FK Senica – MŠK ŽILINA
Sobota, 24.Október 2009  14:00

Senica – Zo Žiliny odchádza jeden autobus a pár fanúšikov sa vydáva autami. Cesta prebieha klasicky jemným popíjaním pivečka a niečoho tvrdého. Na prvej zastávke v Zamarovciach dopĺňame zásoby alkoholu, piva a všetkého čo potrebujeme. Cestou graduje celkom dobrá nálada a už sa ozývajú prvé chorály. Po blúdení po všetkých dedinách sa konečne dostávame do Brezovej pod Bradlom ktorá je vzdialená cca 20 km od Senice.

 

 

Lenže pri našom šťastí sa nám pokazil náš “super moderný” autobus, tak už je nám jasné, že na zápas neprídeme na čas. Po asi 30 minútach sa autobus ako tak dá do kopy a môžeme pokračovať. Pár chalanov išlo hľadať nejakú krčmu, tak museli naskakovať za jazdy a predviedli neuveriteľný bežecký výkon a asi aj životný šprint, tak sme mali o zábavu postarané.

 

Dostávame sa do Senice, kde sa hrá už dobrých 15 minút, víta nás asi 8 fans ktorí cestovali autami. Po drobnej prehliadke sa dostávame do sektoru. Zavesíme vlajky a už sa púšťame do ziapania. Na druhej strane fandi cca. 40 fanúšikov Senice. Počas prvého polčasu sme nevideli pekný kombinačný futbal a bohužiaľ ani gól. Cez polčasovú prestávku sa nám naskytol jeden pekný pohľad, keď sme si mohli dať pivko, čaj, kofolu… Toto sa nevidí všade.

 

Začína druhý polčas a my sa môžeme pustiť do fandenia, ktoré je priemerné, ale aspoň sa nacvičili nové chorály. V 77. minúte padá gól do senickej siete, za čo ďakujeme Tomášovi Oravcovi. Do konca sú ešte nejaké šance, ale nič moc a rozhodca píska koniec zápasu a my si pripisujeme dôležité 3 body. Klasická ďakovačka s hráčmi a môžeme ísť domov.

 

Chvíľku nás SBS-kári držia v sektore, pred bránami je asi 20 pokémonov, naskakujeme do busu a ideme smer Žilina. Klasická cesta naspäť, niekto spím niekto pije a iní diskutujú. Náš bus to nejako prežil a okolo 18:30 sme v Žiline kde každý ide svojim smerom. Na to, že nás bolo až 40 to vyšlo celkom dobre.

 

Vidíme sa v Trnave!!!



Ostatné :

13.8. 2017 MŠK ŽILINA – FK Senica
21.2. 2017 FK Senica – MŠK ŽILINA
20.9. 2016 Ultras víkend: MŠK ŽILINA – FK Senica / MsHK ŽILINA – MHC Martin
24.11. 2015 FK Senica – MŠK ŽILINA
9.5. 2012 Finále SP: FK Senica – MŠK ŽILINA
6.11. 2011 MŠK ŽILINA – FK Senica
8.8. 2011 FK Senica – MŠK ŽILINA


Diskusia

Comments are closed.