ULTRASZILINA.SK | ,


Hokej: HC 05 Banská Bystrica – MsHK ŽILINA
Utorok, 5.Január 2016  20:56

Banská Bystrica – V duchu hesla “V Novom roku do útoku!” sme poňali hneď prvý výjazd. Vyše 200 fanatikov vycestovalo do Pažravej vlakom. Hneď na stanici nám policajti ukázali, čo nové sa naučili na školení. Zákaz vstupu do vlaku s alkoholom, pokuty za požitie tvrdého alkoholu, povolené bolo len desina pivo. Väčší cirkus však narobila hysterická sprievodkyňa, ktorá nevedela nájsť Stana s lístkami.

 

Približne polhodinu pred zápasom sme dorazili na bystrickú stanicu, kde nás už čakali tradičné policajné manévre, typické pre Bystricu. Počas presunu ku štadiónu bolo odpálená asi tona pyra a delobuchov a v prednej línií sa ligotala červeno-biela vlajka. Pri štadióne sa zas v diaľke ligotali vystrašené očká bystrickej úderky, ktorú sme ževraj sklamali našou nulovou aktivitou smerom k nim. Chlapci už teraz sa tešíme ako nám 31.1. u nás v Žiline predvediete, ako má taká aktivita vyzerať!!

 

Hokej sme nevideli. Prehrali sme 5:3, rovnako prehral aj slovenský hokej na čele s Rišom Lintnerom a s jeho heslom “Hej, ideme na hokej!”. My sme šli v pondelok ráno tak akurát k doktorovi, po tom, čo sme dve hodiny mrzli pred štadiónom hneď vedľa rieky. Nepomohla ani vatra z bystrických šálov a vlajky. Domáci klub to nezvládol, dosral sa. Urobil to Nitrančanom, urobil to nám. Rozprávky starej metere o agresívnych fans počas presunu ku štadiónu sú dobré tak pre média a disciplinárne komisie na zväze.

 

Po hodine a pol vyjednávania prišlo konečné stanovisko, že na hokej sa nedostaneme a môžme ísť domov. Polícii trvalo “len” trištvrte hodinu uzavrieť jednu križovatku a tak sme si mohli ešte vychutnať príjemných -13°C. Následná cesta domov už prebehla v pohode, pri čakaní na vlak prišiel jeden z mladších svojou hlúposťou o šál – výstraha aj pre ostatných, že toto sa nesmie stávať!

 

Vďaka všetkým za účasť, opäť budeme mať na čo spomínať. Lístky na domáci zápas s Nitrou sú pre všetkých výjazďákov grátis ;-)

 

 



Ostatné :

31.3. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – HKM Zvolen
29.1. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
27.12. 2016 Hokej: MHC Martin – MsHK ŽILINA
12.12. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HC Nové Zámky
27.11. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
20.3. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HK Nitra (3. a 4. zápas)
10.3. 2016 Do Nitry nás nepustia!


Diskusia

Comments are closed.