ULTRASZILINA.SK | ,


Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
Sobota, 17.Október 2015  23:38

ŽILINA – Derby s Martinom prinieslo zaplnený štadión, deväť gólov a vynikajúcu atmosféru, o ktorú sa staralo takmer 500 fanatických kotolníkov už od úvodného buly. Keď už v 2. minúte zápasu strelil náš prvý gól Valášek, celý štadión bol vo vytŕžení. Nikto si ani len nepripúšťal, že by derby skončili inak ako výhrou. Šiesta minúta však priniesla dva zlepené góly Martina a keď o pár minút pridali aj tretí vyzeralo to už zle. Naši hráči dreli, bojovali, no prílišne chcenie bolo v tomto zápase skôr naškodu. Keďže Martinčania poľahky pridali ďalšie tri góly, kým naši len dva, zrodila sa naša prvá domáca prehra v pomere 3:6.

 

Napriek nepriaznivému stavu šlapal kotol na jednotku.  Opisovať to je zbytočné, radšej pozrite video. Na zápas sme si pripravili aj niekoľko prezentácií. V kotli sa objavil transparenty ako “NEMEČEK VON” či “REFUGEES GO HOME”. V druhej tretine bola odprezentovaná kartónovačka: pismeno F – doplnená o transparent “ŽILINSKÍ FANATICI – PÝCHA ŽILINSKÉHO KRAJA!”, ktorá úplne nevyšla ako mala. Poučenie do ďalšieho boja..

 

Po zápase prebehla ďakovačka, ako po vyhratom zápase. Hráči zápas neodflákli, my sme sa bavili, tak čo! Medzi ďakovačkami prebehla ešte menšia strkanica s SBS-kou, ale už sme zas kamaráti :))

 

Sedliakov bolo v sektore okolo 150, plus asi 50 sedelo vedľa. Opäť neohúrili, prezentovali sa už tradične prijebaným transparentom, no pochvala za spoločné skandovanie “NEMEČEK VON!”

 

Toľko k derby, tešíme sa na ďalšie ;-)

 

 

 

 



Ostatné :

31.3. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – HKM Zvolen
29.1. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
27.12. 2016 Hokej: MHC Martin – MsHK ŽILINA
12.12. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HC Nové Zámky
27.11. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
20.3. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HK Nitra (3. a 4. zápas)
10.3. 2016 Do Nitry nás nepustia!


Diskusia

Comments are closed.