ULTRASZILINA.SK | ,


Hokej: HK Nitra – MsHK ŽILINA
Utorok, 6.Október 2015  16:03

Nitra – Na tento výjazd sme sa tešili už veľmi dlhú dobu, predsa len, jazdiť stále do nudného Martina už nikoho nenapĺňa a vedeli sme, že na nitrianskych tribúnach na nás čaká kvalitný súper. Napriek menším problémom s dopravou sa nám všetko podarilo vyriešiť tak, aby mohla približne 100-členná ekipa vyraziť smer Nitra.

 

Opäť sa nám však nepodarilo stihnúť úvod zápasu, keď sa nám tento krát stratila posádka jednej dodávky, ale aspoň sme sa stihli pozdraviť s miestnymi Trogármi. Škoda toho plota, nabudúce dáme stenu preč ;-)

 

Fandenie v našom sektore začalo v druhej tretine a zo začiatku bolo, jemne povedané, vlažné. To, na čo skutočne máme sme predviedli až v tretej tretine, kde bolo naozaj radosť pozerať, ako každý jeden hučal na 110%. Fanatizmus, zábava a hukot jak p*ča!! Takto si to predstavujeme na každom zápase. Eufóriu v našom sektore vycítili aj naši hokejisti, ktorí aj vďaka výbornému výkonu brankára Tomeka vyhrali 2:1 a zaknihovali už tretiu výhru v rade -  toto sme tu ešte nemali :-))

  

 

Počas tretej tretiny sme si spolu s domácimi zaspievali “ódu” na prezidenta hokejového zväzu a v kotli Nitry sa objavili aj dva transparenty. Prvým vyjadrili svoj názor na majiteľa jedného futbalového klubu a druhý obsahoval nápis “LIBERTA PER GLI ULTRAS”. Ďakujeme za podporu! Rovnako ďakujeme všetkým za účasť a tiež vám ďakujú aj naši hráči..

 

V Nitre Vlkov podporovalo aj veľké množstvo žilinských fanúšikov, samotný Tomek ich dostatočne registroval: “Tak tí boli výborní. Spravili super atmosféru a v mene všetkých chalanov im vyjadrujem veľkú poklonu.” 

 

..ktorí sa tešia na šnúru domácich zápasov, ktorá štartuje už tento piatok o 16:30 proti Košiciam.

 

P.S.: Veľa z vás nám píše, ako ľutuje, že chýbalo na takom výjazde, lebo počuli, že bolo dobre. Áno, bolo! Nabudúce neseď doma na riti a zažiješ to tiež.

 



Ostatné :

31.3. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – HKM Zvolen
29.1. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
27.12. 2016 Hokej: MHC Martin – MsHK ŽILINA
12.12. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HC Nové Zámky
27.11. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
20.3. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HK Nitra (3. a 4. zápas)
10.3. 2016 Do Nitry nás nepustia!


Diskusia

Comments are closed.