ULTRASZILINA.SK | ,


MFK Ružomberok – MŠK ŽILINA
Pondelok, 23.Marec 2015  19:57

Ružomberok – Pred začiatkom jarnej časti ligy prebehli neoficiálne rozhovory medzi ultras a zástupcami MŠK, no nepriniesli nič nové. Naši futbalisti sa tak stále nemôžu spoľahnúť na takú podporu z tribún, akú si za svoje výkony zaslúžia. V zápase s Trenčínom bol síce náš štadión zaplnený, no domáce prostredie mali práve hosťujúci hráči. Možno aj to je jedným z dôvodov, prečo Žilinčania po poslednom ligovom zápase opustili prvú priečku v tabuľke. Názor nech si spraví každý sám.

 

A práve posledný zápas v Ružomberku navštívilo aj pár z nás. Neoficiálne, bez klubových vecí, mimo sektor hostí. Po skúsenostiach bystrických ultras s miestnou políciou a SBS sme čakali problémy aj my, no nakoniec všetko prebehlo v pohode. Pri vstupe dvaja usporiadatelia, prehliadky žiadne. Akurát po zaparkovaní áut k nám prišiel policajt s otázkou či ideme na futbal. Odpoveď, že ideme do Tesca na nákup mu stačila, a tak sme sa vyhli hosťujúcej klietke a jeden z nás pobytu v krčme.

 

Domácich bolo v kotli asi 70 a pokrikmi „Antošík, kde máš fanuška?” a “Severný sektor pre Fanatikov” nám vyjadrili podporu, za čo im ďakujeme (rovnako tak aj ostatným táborom). V hosťujúcom sektore bolo asi 30 ľudí, zväčša členovia klubového fanclubu. O to viac boli zarážajúce vulgarizmy, ktoré sa neraz ozývali z hosťovského sektoru a boli nám vyčítané nie len vedením klubu, ale aj spomínaným fanclubom – čo na to pán majiteľ klubu?

 

Zápas skončil remízou 1:1. Za nás strelil gól Čmelík.

 

ULTRAS ŽILINA ON TOUR!



Ostatné :

13.4. 2018 MFK Ružomberok – MŠK ŽILINA
24.10. 2016 MFK Ružomberok – MŠK ŽILINA
24.7. 2016 MŠK ŽILINA – MFK Ružomberok
15.5. 2012 MFK Ružomberok – MŠK ŽILINA
5.3. 2012 MŠK ŽILINA – MFK Ružomberok
22.9. 2011 MFK Ružomberok – MŠK ŽILINA
25.4. 2011 MFK Ružomberok – MŠK ŽILINA


Diskusia

Comments are closed.