ULTRASZILINA.SK | ,


Hokej: MHC Martin – MsHK ŽILINA
Sobota, 21.Február 2015  17:58

Martin – Spomalený osobák zastavuje na železničnej stanici Vidiek a z neho vystupujú desiatky nabudených fanúšikov. Odpalujú množstvo pyrotechniky a pochodom sa presúvajú na miestny zimný štadión, kde aj napriek prehre svojho tímu, ktorý je posledný v tabuľke, vytvárajú hlučnú atmosféru. Mokrý sen väčšiny slovenských fans táborov, realita pre Ultras Žilina ;-)

 

 

S podporou desiatky kamarátov zo Żywca a niekoľkých bežných fans, ktorí cestovali autami, sa nás zišlo v klietke pre hostí približne 200. Domáci mali asi stočlenný kotol a počas zápasu vo svojich dresíkoch stihli ukázať jeden transparent, mávať balónikmi a po zápase pri ďakovačke (bez hráčov, ktorí sa na nich vysrali a ostali v šatni) odpáliť aj niekoľko prskaviek. Pred zápasom zavesili vedľa nášho sektora provokačný transparent, ktorý neostal bez odozvy a postupne po troch našich nábehoch pod sektor ho SBSka v záujme “pokojnej” atmosféry radšej sama zvesila.

 

 

Naše fandenie bolo dosť kolísavé, niektoré momenty sme vedeli zahučať tak, že sa otriasal zimák, no bolo aj niekoľko rozpačitých momentov, ktoré zapríčinilo aj striedanie kotolníkov. Celkovo však popiči výjazd, ktorý okorenila pozápasová (opäť raz) neschopnosť polície zvládnuť oddeliť dva tábory fanúšikov, čoho dôsledkom bolo rozbité sklo na martinskej stodole a pár rozbitých Fanatikov po profesionálnom zásahu polície. Poteší aspoň to, že zelení to rozdávali na všetky strany a schytali to aj oni sami od vlastných. Ako raz povedal jeden klasik, chcel som ísť za policajta, ale potom som zmaturoval a našiel som si normálnu robotu.

 

Young Teen Porn on Tour!!

 

 

 

 

 



Ostatné :

31.3. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – HKM Zvolen
29.1. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
27.12. 2016 Hokej: MHC Martin – MsHK ŽILINA
12.12. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HC Nové Zámky
27.11. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
20.3. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HK Nitra (3. a 4. zápas)
10.3. 2016 Do Nitry nás nepustia!


Diskusia

Comments are closed.