ULTRASZILINA.SK | ,


Hokej: MsHK ŽILINA – HC Poprad
Nedeľa, 8.Február 2015  17:31

ŽILINA – Takto pred týždňom sme podľahli Popradu na domácom ľade, čím sa naše šance na playoff dostali skutočne už len do teoretickej roviny. Rozpačité to nebolo len na ľade, kde oslabení Vlci miestami pôsobili priam bezradne, ale ideálny výkon sme nepodali ani my na tribúnach.

 

Počet v kotli bol opäť super a rovnako tak v určitých momentoch aj fandenie. Ak sa nahecoval celý kotol, bol to hukot ako sa patrí. Top momentom bola bitka Bajaníka a fanatické skandovanie “Hraj, bojuj, za Žilinu!”. Ani tento moment nenabudil hráčov k súvislejšiemu tlaku. 

 

Nesúlad a škrípanie bolo cítiť aj na tribúne, istú vinu nesieme aj my a do budúcna si určite dáme viac záležať na tom ako zladiť bubny, rozkrikovať keď chýba líder atď. O týždeň nás čaká mimoriadny zápas s Trenčínom, v ktorom budeme oslavovať 90 rokov od založenia hokejového klubu a už teraz svedomito pripravujeme veľkolepé oslavy do posledného detailu tak, aby sme nič nepodcenili.

 

Niekoľko pripomienok ale musíme smerovať aj priamo medzi vás, do kotla:

1. Vlajky na mávanie nie sú handry, takže ak s ňou práve nemávam, odložím ju na sedačku alebo držím v ruke. Väčšina vlajok už má svoje roky a nie je normálne ak ich hádžete po zemi a ešte viac ich ničíte.

2. Argentínu, kartóny, obojručky alebo choreo dvíham/hádžem/držím keď sa povie a nie, že si každý robí podľa seba a potom v kotli svietia 3 kartóny alebo sa máva jednou vlajkou.

3. Rovnako tak disciplína pri fandení. Ak ťa to nebaví a nechceš hučať, nikto ťa tam nedrží. Zbal sa a choď preč. Pretože keď sa hučí, hučíme všetci.

4. Celkovo čakáme väčšiu aktivitu od známych tvárí v kotli. Nemalo a nemôže to fungovať tak, že vás musíme naháňať a vyzývať, aby ste nám pomohli. Sami by ste sa nám mali núkať s tým, že či netreba s niečim pomôcť.

 

Napriek všetkému to ale nebol zlý zápas. Jedno improvizované choreo nevyšlo podľa predstáv ale ACAB kartónovačka bola efektná, argentína vyšla tiež (vďaka všetkým, ktorí priniesli nastrihané papieriky) a po dlhej dobe sme odprezentovali aj obojručky a niekoľko oldschool vlajok na zavesenie, ktoré oživili vizuál kotla.

 

Ako bolo spomenuté vyššie, o týždeň nás čaká veľkolepý zápas s Trenčínom. Intenzívne sa na tento zápas chystáme už týždeň a ešte týždeň makať budeme. Ak vám záleží na čo najlepšej prezentácii nás ako Ultras, zamyslite sa nad sebou, či robíte maximum pre spoločnú vec. O týždeň už žiadne kiksy ale ideme na maximum!! 

 

 

 

 




Diskusia

4 príspevkov k článku “Hokej: MsHK ŽILINA – HC Poprad”

  1. Napísal Jano1908Forza, 10. Február 2015 1:24:

    A ešte by som dodal že keď sa ziape chorál tak sa ziape a nie že na jednej polke sa ziape iný chorál a na druhej zasa iný ..

    Thumb up 1 Thumb down 0


  2. Napísal Erik9851, 13. Február 2015 11:09:

    Jano1908 súhlasím s tebou :) ale zas vieš ja napríklad som na hokej moc nechodil.. Začal som chodiť asi nejako v decembri.. Takže chorál až tam moc dobre nepoznám, ale snažím sa aby som to nepokazil..

    Thumb up 0 Thumb down 0


  3. Napísal Jano1908Forza, 14. Február 2015 2:36:

    ja som to myslel skôr tak že treba počúvať hlavne toho kto má megafón a hučať ten chorál ktorý on začína .. lebo sa stáva niekedy že pol kotla začne dajme tomu MSHK Žilina .. a druhá strana spustí napr. silnejšiu závislosť

    Thumb up 0 Thumb down 0


  4. Napísal Erik9851, 14. Február 2015 8:57:

    Hej, chápem.. Len niekedy nie je dobre rozumieť tak nekričím, až potom čo začnú všetci a aj rozumiem.

    Thumb up 0 Thumb down 0