ULTRASZILINA.SK | ,


Spartak Myjava – MŠK ŽILINA
Nedeľa, 26.Október 2014  21:36

Myjava – Na výjazd do Myjavy sme boli odhodlaní ísť za každých okolností. Nakoľko sme nechceli robiť zbytočné problémy, kontaktujeme dopredu domáci klub so žiadosťou o lístky. Tí nám ochotne vyšli v ústrety a tak nám nič nebránilo naplno rozbehnúť prípravy na výjazd. V pláne bolo choreo z balónikov a kartónov, vlajky na mávanie i zopár transparentov, okrem iných aj jeden na podporu kamaráta za mrežami. Všetko vyzeralo nádejne, až kým sa do toho nezačali angažovať funkcionári MŠK Žilina na čele s Belaníkom.

 

Z Myjavy nám prišiel email, že ich žilinskí funkcionári strašia s tým, ako ideme rozbíjať štadión a mesto a vyvolávať výtržnosti. Jojo s Kajom z nás musia mať veľké paranoje :-) Funkcionárom Myjavy sme sa každopádne zaručili, že naozaj nemáme iný záujem ako fandiť, no medzi tým Jojo s Kajom zmobilizovali SFZ a políciu a snažili sa stoj čo stoj dosiahnúť to, aby sa na štadión nedostali. Ešte večer pred výjazdom musíme situáciu riešiť cez telefón. Bohužiaľ p. Halabrín, majiteľ Spartaka Myjava, nám oznamuje, že aj keď by nám veľmi rád vyšiel v ústrety, sektor nám vyhradiť nemôže. Ak však prídeme ako neutrálni fanúšikovia, pred zápasom sa dajú bez problémov zakúpiť lístky na domácu tribúnu.

 

 

Na výjazd vyrážame autami, chalani z North Brigade doplnení o pár ľudí z iných skupín plnia rovno bus a spolu s podporou Gorala cestujeme v celkovom počte 100 ľudí. Bohužiaľ všadeprítomná polícia zastavuje a opisuje všetky autá a na mieste nám po predložení OP odmietajú predať lístky. Do situácie sa vložil nakoniec p. Halabrín, ktorý osobne ide vyzdvihnúť autobus niekoľko kilometrov za Myjavu a oznamuje policajtom, že nás pustí na jeho štadión do vlastného sektora zadarmo (!!!) Väčšia časť našej zostavy sa tak dostala na štadión, vyvesuje vlajky a po začatí zápasu začína aktívny a hlasný support. Posledné autá odchytáva po ceste kriminálka a oznamujú nám, že my sa síce na zápas dostaneme, ale nikoho z Poľska na štadión nepustia. Napriek tomu pokračujeme všetci spoločne do Myjavy.

 

Pri štadióne už čakajú našponovaní pomáhači a chrániči a kontrolujú každému OP. Podľa údajného nariadenia delegáta zápasu odmietajú povoliť vstup “každému, kto má poľský OP” (!!!). Napriek maximálnej snahe sa nám nedarí docieliť, aby sme mohli byť všetci spoločne na tribúne a tak informujeme všetkých, že odchádzame do Žiliny. Za pokrikov “J.A. je kokot skurvený” a ďakovného “Spartak Myjava” odchádzame znechutení preč.

 

 

Žilina zdolala Myjavu na jej ihrisku vysoko 4:1. Ako sa však vôbec radovať z výsledku, keď sa nám funkcionári klubu MŠK Žilina,  nášho vlastného klubu, snažili za každú cenu zabrániť dostať sa na zápas a sledovať svoj tím? A to aj keď sme nemali byť v ich sektore a neniesli by za nás žiadnu zodpovednosť. Štvali proti nám a ochotným Myjavčanom zväz i políciu tak, aby nám pokazili výjazd a zábavu na tribúnach. Naviac hráčov hlasná podpora na cudzom štadióne určite veľmi potešila. Inak ako chrapúnstvom sa takéto správanie nazvať nedá.

 

Touto cestou sa chceme poďakovať majiteľovi Spartaka Myjava p. Halabrínovi a všetkým ostatným Myjavčanom, ktorí sa nám snažili všetkými silami pomôcť dostať sa na štadión a sledovať zápas. Keby takíto ľudia pracovali v každom klube na Slovensku, tribúny by boli oveľa plnšie … 

 

AMF ! A.C.A.B. !!!



Ostatné :

21.11. 2016 TJ Spartak Myjava – MŠK ŽILINA


Diskusia

3 príspevkov k článku “Spartak Myjava – MŠK ŽILINA”

  1. Napísal Jakub Kollar, 28. Október 2014 15:37:

    Budete ešte chodiť na domáce zápasi ?????

    Thumb up 6 Thumb down 3


  2. Napísal JohnnieTenry, 23. Jún 2017 18:00:

    жалоба на интернет магазин в прокуратуру

    62 статья ук рф жестокое обращение с животными

    http://wallpapersin4k.net/wp-content/uploads/2017/02/Aeon-Flux-Comic-Wallpapers-9.jpg
    koifgytr98731

    Thumb up 0 Thumb down 0


  3. Napísal Davidcoize, 4. Júl 2017 22:50:

    I can make super website like this – http://superwebsitefromdavidx.com for you for free.
    But I won’t :-P

    Thumb up 0 Thumb down 0