ULTRASZILINA.SK | ,


Hokej: HC 05 Banská Bystrica – MsHK ŽILINA
Utorok, 7.Január 2014  12:24

Banská Bystrica – Po úspešnom výjazde do Martina nás čakalo meranie síl s najväčšími rivalmi z Bystrice. Účasť na tomto prestížnom zápase bola z našej strany veľmi slabá, no napriek tomu tento výjazd priniesol veľa zaujímavých momentov, ktoré nám opísal jeden zo zúčastnených…

 

Nemám rád tie prijebané vypisovačky na internete, kto kde kedy ako, som skôr za to, aby si každý lámal hlavu nad tým, prečo práve nebol tam a tam a sedel doma za facebookom, ale toto mi nedá, lebo mám taký pocit, že viac a viac ľudí tu začína riešiť výjazd Žilinčanov do Bystrice, pritom sa nič také nestalo.

 

Tu je presne info, ktoré nemôže vyvrátiť ani jeden (aspoň zo žilinskej strany, čo si Bystričania vymyslia, to je ich vec):

 

Do Bystrice vycestovalo presne 17 Žilinčanov, z toho len štyria mali viac ako 24 rokov, čiže zostava čisto mladá. Po príchode do BB ideme na štadión a tam nastáva prvá situácia, ktorá stojí za zmienku. Stretávame totiž trojicu domácich, z ktorých však dvaja utekajú a ostáva len jeden Bystričan, ktorý schováva červeno-bielu čiapku a vyzýva nás k boju (za čo mu patrí rešpekt). Samozrejme naša omladina ho ihneď atakuje a nemá šancu, vďaka našim starším končí len s nejakými kopancami a nič viac, dokonca mu je vrátený aj mobil, ktorý stratil pri konflikte (odovzdali sme ho nejakým Bystričanom, čo potom išli okolo).

 

Pred zápasom popíjame v krčme na štadióne, domácich nie je nikde vidno, aj keď o našej prítomnosti už musia mať info. Pomaly dopijeme a ideme na štadión. Cestou do sektoru ničíme domácim chóreo (neskôr sa dozvedáme, že išlo o nejakú plachtu s Handzušom).

 

Na štadióne nuda až do momentu, kedy sa domáci rozhodli napadnúť nás. V tom momente sme mali v sektore 10 ľudí a zvyšok vonku fajčil alebo šťal… Keď sa ukázalo, že sa čosi deje, tak securitka zatvorila plechovú branú od sektoru a nechcela nás pustiť, no netrvalo dlho a dostali sme sa k našim, tam už sa však nič nedialo, domáci trošku zmätene pobehovali, prebehlo nejaké zaucho na oboch stranách a koniec. Do konca zápasu sa nič nestalo, aj napriek tomu, lebo sme museli odísť skôr zo zápasu, keďže nám posledný vlak išiel 19:30.

 

Bystrici samozrejme posielame pekný pozdrav ;-)



Ostatné :

1.11. 2018 FC Nitra – MŠK ŽILINA
3.6. 2018 MŠK ŽILINA – AS Trenčín
18.5. 2018 MŠK ŽILINA – FC Spartak Trnava
13.4. 2018 MFK Ružomberok – MŠK ŽILINA
13.3. 2018 MŠK ŽILINA – ŠK Slovan Bratislava
10.12. 2017 AS Trenčín – MŠK ŽILINA
29.11. 2017 FC Spartak Trnava – MŠK ŽILINA


Diskusia

Comments are closed.