ULTRASZILINA.SK | ,


MŠK ŽILINA – AS Trenčín
Utorok, 16.August 2011  10:27

ŽILINA – Po dvoch ťažkých súbojoch proti majstrovskému Slovanu a vicemajstrovi zo Senice, ktoré sme zvládli na výbornú, nás čakal nováčik z Trenčína. Tri body, hučiaci kotol a snáď aj príchod nejakých hostí, to boli očakávania pred týmto zápasom. Bohužiaľ, tie sa naplnili len z časti.

  

 

 

Konečný výsledok 0:0 veru neodráža dianie na ihrisku. Naši hráči síce potrebovali takmer celý prvý polčas na rozbeh, no v tom druhom už nedali Trenčanom “dýchať” a vypracovali si viaceré vyložené šance, ktoré však nedokázali premeniť. Vykopávané lopty z bránkovej čiary či tyčka v nadstavenom čase len podčiarkli našu smolu v tomto zápase.

 

V kotli sa zišlo okolo 160 fanatikov, aj keď nie o všetkých sa dá povedať, že nimi aj sú. Po dlhšom čase sa opäť našli v kotli ľudia, ktorí nefandili a len nemo stáli so založenými rukami. Ďakujeme za Vašu účasť, no nabudúce seďte doma! Veríme, že náš výkon na Trenčíne bol len tichom pred búrkou, ktorá vypukne už túto nedeľu doma s Trnavou! V 70. minúte bolo odprezentované chóreo, ktoré bolo venované politicky orientovaným fanúšikom  z Trenčína (značka zákaz odbočenia do ľava a nápis “Zle ste odbočili”).

 

Čo sa týka trenčianskych fans, tí síce prišli, no sedeli medzi domácimi na východe či západe. Žiadne fandenie, vlajky či iné prejavy podpory svojho mužstva. Trošku sklamanie vzhľadom na to, že po rokoch znovu postúpili do ligy a mali byť spestrením slovenskej ultras scény.

 

PS: Vďaka Milanovi za novú vlajku na mávanie!

 

 



Ostatné :

3.6. 2018 MŠK ŽILINA – AS Trenčín
10.12. 2017 AS Trenčín – MŠK ŽILINA
17.9. 2017 MŠK ŽILINA – AS Trenčín
4.12. 2016 MŠK ŽILINA – AS Trenčín
1.9. 2016 MŠK ŽILINA – AS Trenčín
25.11. 2011 AS Trenčín – MŠK ŽILINA


Diskusia

Comments are closed.