ULTRASZILINA.SK | ,


Ani neuvažuj nad tým, že vo štvrtok neprídeš!
Utorok, 17.Marec 2015  22:19

ŽILINA – Žilina vyhrala v Detve s prehľadom oba zápasy a už nás delí iba jedno víťazstvo od ukončenia série a záchrany v extralige. Nepremeškaj možno poslednú šancu zahučať si vo fanatickom kotli! Atmosféra bude mimoriadne búrlivá!!

 

 

Každý z vás istotne čítal ako sa ku nám zachovali detvianske kurvy. Majiteľ ich klubu sa pokakal z toho, že im tam má prísť väčšia skupina fanúšikov a rozhodol sa nepredať nám lístky a zalarmoval miestnu políciu, aby nás nepustila do “mesta”.

 

Niekoľko dní sme sa hecovali, ľudia si vybavovali voľno v práci a blicovali v škole len aby mohli ísť do Detvy. Každý, kto sa chystal v pondelok na výjazd má maximálnu motiváciu a vo štvrtok príde do kotla podporiť Vlkov v rozhodujúcom kroku k záchrane. 

 

Neváhaj preto ani ty a príď tiež!!! Ukážeme hosťom, že ak niekomu trčí slama z korčule, do extraligy nepatrí!

 

LÍSTKY BUDÚ V PREDAJI VO ŠTVRTOK OD 14:00 V CENTRAL PUBE, CENA 1€

ZÁPAS ZAČÍNA 17:00

 

 

P.S. Viktorko Volentier aka detviansky Hašek, rodák z Martina a supertalent stredoeurópskych rozmerov, príde údajne tiež. Je dosť možné, že ho tréner neposadí ani na striedačku, lebo po posledných výkonoch môže ísť akurát tak chytať ryby na vodné dielo. Ale ak predsa, nakoľko sme si ho obľúbili, pripravili sme mu malé prekvapenie ;-)




Diskusia

Comments are closed.