ULTRASZILINA.SK | ,


Tvoja Žilina hrá v piatok doma predposledný zápas!
Štvrtok, 19.Február 2015  18:50

ŽILINA – Už len dva domáce zápasy v základnej časti extraligy majú pred sebou hokejisti Žiliny. Zo sľubne rozbehnutej série v novom roku sme upadli do totálnej tragérie a Žilina prehráva jeden zápas za druhým. Ak si myslíš, že toto nie sú tie správne vety na vyhecovanie čo najväčšieho počtu ľudí, si na veľkom omyle!

 

Kde by fanúšikovia iných klubov pískali na svojich hráčov a radšej ostali doma, my si stále držíme svoj, na extraligové pomery, nadštandardný kotol. Dojdi aj zajtra ukázať, že nechodíš na súperov a že nechodíš len keď hráme dobre, útočne a keď sa vyhráva. Ultras Žilina, to nie je hocijaký fanklub!

 

Dojdi zajtra do kotla. Stretneš kamarátov, dáš si s nimi pivko, poobzeráš kočky, čo chodia s nami fandiť a dobre sa naladíš do piatkovej noci. Aj keď je naša hra tragická, tých pár hráčov, ktorí sa snažia bojovať v každom zápase, si zaslúži, aby sme túto sezónu dôstojne dobojovali do konca. A hlavne, nejdeš tam len kvôli nim, ale kvôli nám, ostatným. My tam tiež ideme kvôli tebe ;-)

 

MsHK ŽILINA vs ŠHK 37 Piešťany

20.2.2015, 17:30

Zimný štadión Žilina

 

Lístky na zápas sú v predaji od 9:00 až do 17:00 v Central Pube. A nezabudni si zobrať šálik!!




Diskusia

Comments are closed.