ULTRASZILINA.SK | ,


Hokej. Popiči kotol. Dnes už od 16:30!
Nedeľa, 1.Február 2015  12:21

Poznáš to. Sedíš doma a búchaš si hlavu o stenu, že si na ten zápas nakoniec nešiel. Bol si lenivý sa postaviť od počítača a teraz sleduješ onlajny, kde naskakuje jeden gól v bránke súpera za druhým. Rovnako tak sa ti už stalo, že si sedel na zimáku a trhalo ti oči z hry oboch tímov a bezmocnosti Vlkov streliť gól. Ale o to tu vôbec nejde.

 

Nikdy dopredu nevieš ako sa zápas vyvinie, nikdy dopredu nevieš či sa budeš hokejom baviť alebo nie. Častokrát nastane zvrat v poslednej tretine, ty odchádzaš vysmiaty domov a ani si nespomenieš na utrpenie z prvých dvoch tretín. Vždy je to 50:50.

 

Lenže.

 

I. Teraz sa láme celá sezóna a teraz sú pred nami zápasy, kedy jednoducho musíme víťaziť a víťazstvá chutia dvojnásobne. Teraz ak nepôjdeš, budeš dvojnásobne ľutovať. A hlavne hráči ťa teraz potrebujú viac ako hocikedy predtým.

 

II. Že bude kotol je 100% istota. Že bude kotol popiči, to je 100% istota. Že si odnesieš zážitok a nebudeš ľutovať, že si bol v kotli, bavil si sa v kotli a hučal si v kotli, to je 1312% istota.

 

 

 

Neseď na riti a poď na hokej. Nastrihaj papieriky (veľké, malé, z novín, z učebnice matematiky, to je fuk) a dones ich na tribúnu, spravíme argentínu.

 

HOKEJ. DNES OD 16:30! JAZDAAAA




Diskusia

Comments are closed.