ULTRASZILINA.SK | ,


Finále 2011
Štvrtok, 5.Máj 2011  13:57
ŽILINA – Posledné dni nám veru neprinášajú takú radosť z futbalu, akú sme prežívali počas jesennej časti ligy. Mužstvu sa nedarí, nevyhráva.  Čo s tým?! Najjednoduchším riešením je nadávať na hráčov a trénerov či predpovedať zaručené scenáre zápasov. My, Žilinskí Fanatici (a nielen my), sme sa rozhodli ísť cestou ťažšou.


Cestou podpory nášmu klubu, našim hráčom, nášmu mestu!
 
V nedeľu ideme do Bystrice! Cestovali sme s mužstvom do Prahy, Londýna či Marseille, cestovali sme, keď sa darilo a budeme aj teraz, keď nás náš klub potrebuje najviac. Kto to nechápe, nech sedí doma, nech si nechá ujsť jeden z veľkých zápasov MŠK, pretože finále pohára takým bezpochyby je! Už neraz sa nášmu mužstvu nedávali veľké šance na úspech a práve vtedy prišli zápasy ako v Sofii s Levski či v Birminghame s Aston Villou, ktoré utkveli v pamäti každému z nás.
 
Pre tých, ktorí stoja za MŠK v dobrom i v zlom a nechcú riskovať, že nebudú pri ďalšom úspechu žilinského futbalu, dávame do pozornosti stále aktuálny výjazd na finále. OZ Žilinskí Fanatici organizuje autobusový výjazd pre všetkých fanúšikov Žiliny – členov aj nečlenov. Zaplatiť za výjazd môžete v Clube 1908. Cena výjazdu je 12€ s lístkom a 9€ bez lístka. Odchod autobusov je z parkoviska pred štadiónom (veľké parkovisko pred západnou tribúnou v areáli klubu)! Odchod je naplánovaný na 9:00 (tí, čo si u nás zaplatia lístkok, by mali prísť v dostatočnom predstihu).
 
Lístky si môžete zakupiť v clube 1908 len do dnešného večera(!), následne bude predaj prebiehať v piatok od  14.00 – 17.00 hod. na pokladni T-18.
 
ŽILINSKÍ FANATICI ON TOUR!
 

 

 




Diskusia

Comments are closed.