ULTRASZILINA.SK | ,


Finále!
Pondelok, 2.Máj 2011  19:27

vykricnik

ŽILINA – Hráčom sa v lige nedarí tak, ako by sme si predstavovali. Pohár je však iná súťaž. A hlavne Finále – zápas o všetko. Zápas, v ktorom nie je priestor na chyby či zaváhania. Preto nastal náš čas, dokázať, že vieme podporiť vlastný tím práve vtedy, keď sa nedarí. V nedeľu hráme zápas roka. A ty tam nesmieš chýbať!

 
A vlastne nikto z nás. Víkend. Síce nefutbalový, no pre pracujúcich ideálny čas zápasu. Rovnako tak dostupná a nami obľúbená výjazdová destinácia – Pažravá. Takže neexistuje žiadny priestor na výhovorky. Okrem faktu, že sme ešte nikdy nevyhrali Slovenský pohár, je extra motiváciou aj súper. Slovan a ľudia pôsobiaci okolo neho pravidelne dokazujú, že sú žumpou našej ligy a preto je našou povinnosťou ukázať každému, že nehľadiac na všetky okolnosti, sme a budeme najlepší na Slovensku. 
 
8.5. O 13:30 FINÁLE SLOVENSKÉHO POHÁRA V BANSKEJ BYSTRICI – SLOVAN BRATISLAVA VS MŠK ŽILINA – ZÁPAS ROKA NA KTOROM NESMIEŠ CHÝBAŤ!!
 
OZ Žilinskí Fanatici organizuje autobusový výjazd pre všetkých fanúšikov Žiliny – členov aj nečlenov. Zaplatiť za výjazd môžete v Clube 1908. Do stredy je cena výjazdu 10€ s lístkom a 7€ bez lístka (pre všetkých). Od štvrtka do soboty 12€ s lístkom a 9€ bez lístka. Rovnako si v “1908ke” môžete zakúpiť suveníry Fanatikov. Nový retro šál z limitovanej edície za 8€ (pre členov) a 10€. Ponožky s logom klubu za 4€. Polokošeľu ŽF za 11€ (pre členov) a 14€ alebo jeden z posledných kusov CD Zbojnickie Tradycje v cene 5€.
 
Odchod autobusov je z parkoviska pred štadiónom (veľké parkovisko pred západnou tribúnou v areáli klubu)! Odchod je naplánovaný na 9:00 (tí, čo si u nás zaplatia lístkok, by mali prísť v dostatočnom predstihu). 
 

 




Diskusia

Comments are closed.