ULTRASZILINA.SK | ,


V sobotu opäť dôležitý zápas
Štvrtok, 17.Marec 2011  19:27

pyro_3

ŽILINA – V sobotu hráme ďalší domáci zápas Corgoň ligy a opäť v ňom pôjde o dôležité tri body. Pred Senicou máme len jednobodový náskok a ďalším súperom po  Moravciach bude rozbehnutý Slovan, preto treba v sobotu mohutnú podporu na tribúnach. Naviac po vlažnom úvode jari (aj na tribúnach) by sme mali konečne ukázať support na úrovni.

 
Hrá sa už o 15:30, no bolo by fajn, keby prišiel každý do kotla s dostatočným predstihom, nech môžeme tento raz fandiť od úvodného hvizdu. Členovia OZ ŽF si môžu na sobotný zápas zakúpiť lístky v hodnote 2,5€ (na členskú kartu) v Clube 1908. Podnik sídli na Hviezdoslavovej ulici (roh Sedláčkovho parku a Hviezdoslavovej, modrá rohová budova, schody smerom do pivnice) a aj keď ešte nie je oficiálne otvorený, budete si tam môcť zakúpiť lístky zajtra od 10:00 do 16:00 hodiny a v deň zápasu od 10:00 do 13:00
 
Mimožilinskí fanúšikovia si môžu zajednať lístky na mail solinkar@archiv.ultraszilina.sk (treba uviesť meno, priezvisko a číslo karty) a budú si ich môcť vyzdvihnúť od 14:30 do 15:00 v stánku ŽF pri vstupe do areálu MŠK. Karty ŽF sa zajtra ani v sobotu vydávať nebudú.
 
 



Diskusia

Comments are closed.