ULTRASZILINA.SK | ,


V sobotu opäť na dorast!
Pondelok, 13.August 2012  17:16

ŽILINA – Chalani od “Fanatikov” nás poprosili, aby sme vás prostredníctvom stránky pozvali na víkendový zápas žilinských dorastencov do Závodia. Prečo práve dorast a čo už len môže byť zaujímavé na takomto mádežníckom futbale, to sa dozviete v samotnej pozvánke. Stačí čítať ďalej … 

 

Bystrejší z vás už určite postrehli, že na ten ligový futbal už ani tak veľmi nechodíme. Namiesto toho sme sa rozhodli páchať výtržnosti inde. Našimi obeťami sú teraz namiesto vytrhnutých sedačiek a podpálených bulletinov staré garáže a fasády šošonských panelákov :-))

 

A teraz žarty bokom. V Žiline nie je stále nič nové pod slnkom a keďže znechutenie ľudí z futbalu skôr rastie, naše kroky budú túto sezónu smerovať inam. 

 

Keďže hokej začína až na jeseň a basketbal je pravdepodobne v koncoch, ostala v našich ultras diároch veľká časová diera, ktorú sme sa rozhodli vyplniť najlepším možným spôsobom.  A za ten považujeme podporu mladých futbalistov. Chalani si vážia prítomnosť fanúšikov viac ako ich “vzory” z A tímu, naviac štadión v Závodí spĺňa všetky štandardy Únie Európskych Ultras Asociácii – vstup zdarma, žiadne šacovanie a obmedzovanie či možnosť priniesť si vlastné nápoje. Ideálne strávané víkendové dopoludnie.

 

 

Všetko podstatné čo potrebujete vedieť:

 

Kedy?     SOBOTA 18.07.2012 o 11:00 (kto chce o 10 stretko v Drevenici)

Kde?     FUTBALOVÝ ŠTADIÓN V ZÁVODÍ

Čo?     PRAVÁ FUTBALOVÁ DEBILITA

 

 

Prvé kolo pred týždňom bolo iba zahrievacie. V sobotu očakávame minimálne dvojnásobný počet Fanatikov na zápase! Bude hukot a zábava ako už dávno nie.

 

Hlavne však nezabudnite prísť aspoň 15 minút pred začiatkom zápasu!!




Diskusia

2 príspevkov k článku “V sobotu opäť na dorast!”

  1. Napísal alafini, 14. August 2012 13:49:

    Držím Vám palce, až sa zabavíte a chlapcov poriadne podporíte.

    Thumb up 16 Thumb down 1


  2. Napísal keko, 16. August 2012 13:43:

    alafiny ty sa daj poriadne dokopy do BB !!!

    Thumb up 5 Thumb down 2