ULTRASZILINA.SK | ,


Správcovia stránky
Pondelok, 30.Júl 2012  20:42

ŽILINA – Viac razy sa stalo, že sa ľudia mylne domnievajú, že stránka www.archiv.ultraszilina.sk je v správe OZ Žilinskí Fanatici, takže sme sa rozhodli to uviezť na pravú mieru. Novinky, články a informácie týkajúce sa občianskeho združenia uverejňujeme na stránke po dohode s členmi ŽF. Dôvodom je fakt, že so združením sympatizujeme a naša vzájomná spolupráca je na veľmi dobrej úrovni. Združenie však nemá nič spoločné s obsahom stránky. O stránku sa starajú ľudia patriaci k Ultras Žilina.

 

 

ULTRAS ŽILINA




Diskusia

15 príspevkov k článku “Správcovia stránky”

  1. Napísal Franto, 31. Júl 2012 15:18:

    To si ako fakt myslite, že ti ľudia sú fakt jebnutí? Aký účel má vôbec tento článok? Každý vie, že za touto stránkou stoja Fanatici. Dajte radšej report zo zápasu, alebo také niečo.

    Thumb up 15 Thumb down 8


  2. Napísal matko, 1. August 2012 17:47:

    Alebo tam dajte dačo ako daľej

    Thumb up 0 Thumb down 0


  3. Napísal Franto, 1. August 2012 21:09:

    Ak nemienime chodit na futbal vobec, tak sa na to vsetko vyjebem. Moja hlavna zabava je futbal, a nie hokej. Radsej si kupim listok za 3eura na futbal ako na hokej. Tak sa pytam…co dalej???!

    Thumb up 2 Thumb down 6


  4. Napísal FANATIK77, 1. August 2012 21:23:

    Zapíšte si do vašich ultras denníčkov nasledujúce informácie: 1. kolo sobota 4. 8. 2012 MŠK Žilina – AS Trenčín 11.00. Žilinskí dorastenci hrajú prvý domáci zápas v novej sezóne a Fanatici pri tom samozrejme nebudú chýbať. Zápas sa hrá na ihrisku v Závodí. Všetci ste vítaní ;-)

    Thumb up 2 Thumb down 1


  5. Napísal lukas381993, 1. August 2012 22:11:

    že by sa šlo fandiť na štadion to nie..,naša láska jedinaaá emeškaaa ….a čo?

    Thumb up 1 Thumb down 1


  6. Napísal Franto, 1. August 2012 22:15:

    “na tribunach budeme vzdy stat” … serieme si do hub

    Thumb up 2 Thumb down 2


  7. Napísal FANATIK77, 1. August 2012 23:46:

    Franto akože o co ti ide vies aka je situacia tak nevipisuj kraviny alebo ak ti momentakna situacia nevadi chod na juznu medzi sosonov ty ta tam radi pohostia klobaskou

    Thumb up 2 Thumb down 2


  8. Napísal Solinkar, 2. August 2012 12:31:

    Správne! Naša láska jediná, MŠK ŽILINA a preto v sobotu na zápas MŠK Žilina proti AS Trenčín o 11:00 v Závodí. Tešíme saaa :)

    Thumb up 7 Thumb down 1


  9. Napísal Franto, 2. August 2012 14:58:

    77, mas pravdu, asi sa na cele debiliny vyjebem a budem chodit na juh, fandit Acku, ved nakoniec, nato som zacal fanuskovat, a nie aby som chodil niedke do zavodia fandit dorastu.. to mozem jebat

    Thumb up 4 Thumb down 4


  10. Napísal 2londak, 2. August 2012 16:17:

    franto tak sa vyjeb na debiliny a chod fandit na juh …nikto ti v tom nikdy nebranil a ani branit nebude!!!!my si pojdem kam chceme bud sa pridas alebo nie je to tvoja vec len tu prosim ta neobsmrdaj nikto neni zvedavy na tvoje vylevy ako som pisal nepaci sa ti nas postup nase fandenie nech sa paci kludne si vybav clenstvo na juhu.

    Thumb up 4 Thumb down 1


  11. Napísal lukas381993, 4. August 2012 22:28:

    oo dorast to musí byť zažítok,je toto normálne? prečo to robíte?je fakt ja už nechápem kde niektorí ľudia maju mozog…

    Thumb up 0 Thumb down 1


  12. Napísal Solinkar, 5. August 2012 15:41:

    ja mám mozog v gaťoch a ževraj celkom dobrý.. dievčatá mi vraveli :)

    Thumb up 3 Thumb down 1


  13. Napísal FFA, 5. August 2012 20:43:

    Franto ty ninja, neber to biele :)… Potom si agresor v podobných diskusiách :)… A pripájam sa k Solinkárovi, aj ja mám mozog v trenkoch, koniec koncov ffa :D

    Thumb up 3 Thumb down 1


  14. Napísal 2londak, 6. August 2012 11:27:

    preco robime co???preco podporujeme dorast???preto ze nas tam chcu a vazia si to ked tam prideme!!!pre nas je uplne normalne podporit kazdy sport v ziline ci su to dorastenci hokejisti atd…neviem co je na tom nenormalne!!!nenormalne mi pride vypisovat take k.k.t.n. ako ty vypisujes tu na tejto stranke.ak je pre teba chore podporovat sport v ziline tak si chory ty!!na stadione pod dubnom nech si fandia iny konkretne pani z Hricova a cely dochodcovky zbor spolu zo sneznickym!!!ked uz vyvinuli tolko snahy na to aby sa niekam niekomu mohli vopchat nech maju stoho osoh.my tymto bojkotom nezanikneme skor opak!!!casom to v ziline prestane bavit aj tych poslednych 2000ludi ktory su podla pana jahvodku slovensky trend 2000divakou vraj svk trend ale preco este pred par mesiacmi dokazali byt tie navstevy vacsie a dnes po upadku sme uz zrazu na svk trende…ale toto vsetko je tazko vysvetlovat ludom co nepochopia respektive pochopit nechu v praci si zalozili ciste rodinkarstvo atd.a ak niekto marne dufa ze dojde k spojeniu sosonov 1908+zilinskych sosonov a fanatikov dufa marne konfidenti a zapredanci a policajti nikdy!!!

    Thumb up 2 Thumb down 1


  15. Napísal 2londak, 8. August 2012 12:12:

    Neda mi to, vopred sa ospravedlnujem, ale musim sa vyjadrit k par veciam hlavne k ludom zo stranky mskzilina.sk zial musim to napisat sem ,kedze toto je jedina cesta ako vam to napisat nakolko viem ze citate tieto stranky a na stranke msk vladne demokracia a moze tam prispievat kto chce a co chce samozrejme to myslim len v uvodzovkach …. ja nerozumiem co ste tam vy za banda tupcov ,ze stale musite rypat doma z pohodlia a bezpecia z poza monitora, ked nieco mate tak strasne voci fanatikom mohli by ste sa uz konecne zmoct aj na nieco ine ako pisanie z pozna monitora viete dobre kde fanatikov mozete najst ale ani jeden z vas na to nema gule a to iste plati aj o panovi koordinatorovi a panovi Ukropovi ktory nas verejne na roznych strankach ohnusuju a tvaria sa ze chcu s nami komunikovat a pomoct celej tejto situacii aka v Ziline momentalne je pravda je vsak taka ze tyto ludia zamestnanci klubu zamerne a takticky diskredituju fanatikov na roznych forach vid stranka msk … pokial som dobre cital tak pisete o akomsi rozpade fanatikov zial rad by som vas potesil ze je to pravda no zial opak je pravdou fanatici su este viacej sudrzni a drzia pri sebe a stale mozeme hovorit o stovkach clenov a sympatizantov!!!teraz poprosim aby ste rozvirili diskusiu na msk stranke nech pan JANCI ukrop a pan jahvodka mozu veselo ohovarat a kydat na fanatikov.Ps: nazor vas 10 ludi zo stranky msk medzi ktorymi su zamestnanci klubu ci clenovia zilinskych sosonov nas nezaujima naopak tesi nas ze mate o nas taky zaujem a robite nam reklamu ale uz by ste mohli vyliezt z anononymity a nie stale sediet na stranke msk ,ktora je pre vas nejakym domovom s bezpecim a anonymitov lenže je to jedine miesto pre vas zivot a vas nazor :-) co je trosku ubohe niekde sa schovavat

    Thumb up 15 Thumb down 5