ULTRASZILINA.SK | ,


Všetci do kotla!
Utorok, 23.November 2010  5:27
ŽILINA – Žlto-zelení fanatici, je to tu! Koniec jesennej časti domácej súťaže a s ním dlho očakávaný vrchol pre všetkých pravých severanov. Vrchol v severnej časti mesta nielen na ihrisku, no najmä v severnom sektore, kde spoločne vytvoríme atmosféru hodnú 5-násobného majstra Slovenska.


V tomto momente už nie je priestor na výhovorky (gratulácie sesterniciam z tretieho kolena počkajú), každý jeden z nás bude na tribúne potrebný viac ako hocikedy pred tým!

Stretnutie začína s výkopom o 14:30 pod Dubňom, no nezabudnite prísť minimálne o pol hodinu skôr! Kotol treba sformovať tak, aby sme boli schopní naplno hučať od prvej minúty! Ďalším „organizačným upozornením“ (aj keď by to mala byť skôr samozrejmosť), majte trošku súdnosti a vhodne sa oblečte. Dúfame, že v kotli neuvidíme žiadne červené či modré bundy. Na zápas je takisto pripravené choreo, preto pozorne počúvajte pokyny lídra kotla, ktorí vás bude usmerňovať, nech je výsledný efekt čo najkrajší!

Nebudeme zbytočne plytvať slovami, každý z nás vie, kde by v nedeľu 28.11.2010 mal byť! Poďme sa teda spoločne zabávať, skákať a spievať, proste robiť všetko to, čím žijeme!

VŠETCI NA SEVER, DO KOTLA!

HRDOSŤ, VERNOSŤ, JEDINE MŠK!

 

 




Diskusia

Comments are closed.