ULTRASZILINA.SK | ,


Verní do Nitry! – doplnené info o lístkoch
Štvrtok, 4.November 2010  9:27
ŽILINA – Po včerajšom výbuchu v Lige majstrov asi väčšina z Vás o futbale ani len nechce počuť a praje si byť myšlienkami úplne niekde inde. Stredajšia blamáž pochopiteľne otriasla každým žlto-zeleným srdcom, no najmä hráčmi. Situácia nie je ideálna, no to nie je dôvod na to, aby sme sa našim hráčom otočili chrbtom.


Práve teraz potrebujú nabrať nové sebavedomie a my im v tom pomôžeme. Každý fanatik si musí uvedomiť, že nie výsledky, ale láska ku klubu a mestu nás priťahujú na tribúny. To sa po jednom zápase nemení a preto dúfame, že sa v Nitre stretneme v čo najväčšom počte!!!

Komu momentálna situácia nie je ľahostajná, môže cestovať do Nitry busom, ktorého cena je 14€ pre členov ŽF a 15€ pre nečlenov. Odchod spred zimného štadióna okolo 12:30, čas sa ešte upresní. Kto má záujem, môže sa záväzne nahlasiť na mailovej adrese solinkar@archiv.ultraszilina.sk . V prípade naplnenia busu, sa cena výjazdu zníži!

Listky na zajtrajší zápas v Nitre do sektoru hostí si môžete zakúpiť v pokladni na zimnom štadióne dnes v piatok od 13:00 do 17:00 a zajtra od 10:00 do 12:00. Cena vstupenky je 2€.

Chorál so znením ” aj do pekla, aj do neba” nespievame pre nič za nič, preto kto môže, do Nitry musí ísť nechať pre chalanov hlasivky!

V jednote je sila!

 




Diskusia

Comments are closed.