ULTRASZILINA.SK | ,


Dôležité informácie pred playoff!
Pondelok, 12.Marec 2012  17:13

ŽILINA – Zajtra nás čaká prvý domáci zápas štvrťfinále playoff proti Slovanu Bratislava. Prvé dva duely u súpera sme tesne prehrali, takže na zajtra je potrebné spraviť veľký kotol a mohutnou podporou pomôcť Žiline k prvej výhre! Oba domáce zápasy bude sprevádzať veľký záujem. Ak sa ale budete riadiť našimi pokynmi, vyhnete sa akýmkoľvek problémom.

 

Dnes ešte stále prebieha predpredaj lístkov v Clube 1908. Ak môžete, kúpte si lístky na oba zápasy už dnes, vyhnete sa tak čakaniu v rade. Na oba zápasy rovnako odporúčame prísť v dostatočnom predstihu, so zakúpeným lístkom najneskôr polhodinu pred zápasom. Ak sa nechystáte fandiť celý zápas, rovno si to namierte mimo kotla. Tam čakáme len tých, ktorí majú chuť fandiť, mávať vlajkami a rešpektovať pokyny od lídra kotla!

 

Taktiež je potrebné udržať emócie na uzde a nevhadzovať žiadne predmety na ľadovú plochu, či používať nepovolené prostriedky (pyrotechniku) počas zápasu. Rozhodcovia sa určite ukážu tak ako posledné zápasy, no najlepšou odpoveďou na to bude fanatický support.

 

Zajtra aj v stredu, všetci Fanatici do kotla!!




Diskusia

Comments are closed.