ULTRASZILINA.SK | ,


Zápas Košice – Žilina bez divákov
Streda, 29.September 2010  14:27
ŽILINA – V sobotu 2. októbra ja na rade 11. kolo Corgoň ligy, v rámci ktorého odohráme zápas v Košiciach s miestnym MFK. Pôvodne sme mali v pláne zverejniť info o vlakovom výjazde do metropoly východu, avšak situácia sa zmenila. Zápas sa odohrá takmer s určitosťou bez divákov, kvôli chýbajúcemu kamerovému systému na košickom štadióne.

 
“Výkonný výbor Únie ligových klubov (VV ÚLK) potrestal Dunajskú Stredu a MFK Košice nepodmienečným uzatvorením domáceho ihriska na majstrovské stretnutia Corgoň ligy od 1. októbra 2010 až dovtedy, kým nebudú mať preukázateľne nainštalovaný funkčný kamerový systém s monitorovacím podsystémom,” zopakoval v stredu popoludní pre agentúru SITA rozhodnutie ÚLK jej prezident Karol Belaník. Podľa jeho slov o vstupe trestu do platnosti môžu obidva spomenuté kluby odohrať svoje domáce majstrovské stretnutia iba na štadióne, ktorý spĺňa požadované kritériá, alebo budú hrať doma, ale bez prítomnosti divákov.

“Teoreticky ešte existuje aj možnosť, že si Dunajská Streda, na ktorú čaká duel so Slovanom Bratislava, resp. na Košice súboj s úradujúcim majstrom MŠK Žilina, vymenia výhodu domáceho prostredia. Z tímu zo Žitného ostrova i od košického klubu sme dostali list či stanovisko, my však na našom rozhodnutí nebudeme nič meniť. Obidvom klubom sme poslali odpoveď,” doplnil K. Belaník.

Viac si môžete prečítať TU!

Zdroj: profutbal.sk




Diskusia

Comments are closed.