ULTRASZILINA.SK | ,


Spartak Moskva – MŠK ŽILINA
Utorok, 28.September 2010  12:57
moskva
Moskva – Liga Majstrov dnes pokračuje druhým kolom zápasov a každý fanúšik MŠK je už určite netrpezlivý, pretože sa večer okrem iných tímov predstaví aj naša Žilina. Teda večer, skôr podvečer, nakoľko sa v Moskve hrávajú zápas netradične už 18:30 nášho času. Tak pozor na to, nie že tento dôležitý zápas zmeškáte!

 
Výprava je v Moskve už od pondelka, podľa správ dnes doobeda úspešne dorazili aj menšie skupinky dobrodružných fanúšikov, takže hráčom nebude ani na 78 tisícovom štadióne Lužniky chýbať podpora v hľadisku a určite zabojujú o prvé body v súťaži. Nám, čo sme ostali doma, zostáva sledovať tento duel iba pri obrazovkách. Zápas si v priamom prenose môžete pozrieť na Trojke alebo cez tradičné internetové vysielania, napríklad TU.
 
Bežný život sa teda pre nás všetkých zastaví presne 18:30 a budeme s napätím sledovať, ako si chalani poradia s ťažkým súperom. Držíme palce, bojujte chalani!
 




Diskusia

Jeden príspevok k článku “Spartak Moskva – MŠK ŽILINA”

  1. Napísal khushali, 21. Január 2020 9:21:

    The power in a badminton stroke depends on the racket head speed a player can generate. This is directly dependent n the weight of the racket. Players starting out in the game should choose rackets in the lighter end of the spectrum as its easier to get a fast swing. As your arms and shoulders gain in strength, progress to heavier rackets. https://www.ultrabadminton.com/best-badminton-rackets-for-beginners

    Thumb up 0 Thumb down 0