ULTRASZILINA.SK | ,


Fanatici na Spartu
Pondelok, 23.August 2010  10:57
ŽILINA – Streda sa už nezadržateľne blíži a nikomu v Žiline ani širšom okolí netreba pripomínať, čo to znamená nielen pre nás, Žilinských Fanatikov, ale aj každého fanúšika so žlto-zeleným srdcom. Minulý týždeň sme ukázali v uliciach Prahy, ale aj na Letnej, akú podporu si zaslúži 5-násobný majster zo Žiliny a ukážeme to opäť!


Teraz budeme však hájiť naše farby na domácej pôde ešte mohutnejšie a bláznivejšie, v stredu večer to bude jedna veľká párty!

Mnohí z Vás sú už nedočkaví a priam nás bombardujete mailami, čo sa chystá a ako to bude v stredu pred zápasom a počas neho vyzerať. Preto Vám prinášame pár organizačných pokynov, aby ste boli dostatočne a včas informovaní…

Pochod

Pred zápasmi európskych súťaží sme zvykli organizovať pochody mestom, no tentokrát sme sa rozhodli inak. POCHOD MESTOM NEBUDE!

Dôvodov pre toto rozhodnutie je hneď niekoľko. Tí z Vás, ktorí boli v Prahe zažili pochod, na aký sa bude ešte dlho spomínať, takže pochod na tento dvojzápas sme už absolvovali ;-) Ďalej je to aj slabšou účasťou pred zápasom s Litexom Loveč, kde bola úroveň fandenia doslova mizerná (bohužiaľ si to treba priznať), pravdepodobné nepovolenie zo strany mesta z bezpečnostných dôvodov (ako OZ by sme v prípade narušenia verejného poriadku niesli tresto-právnu zodpovednosť práve my). Hlavný dôvod je však potrebná účasť každého fanatika na tribúne pod Dubňom už hodinku pred výkopom, keďže je pripravovaná choreografia a na jej úspešnú realizáciu je potreba zoskupiť sa a natrénovať všetko tak, aby bol výsledný efekt čo najkrajší! Aj keď teda pochod mestom nebude, ukrátení o predzápasovú zábavu nebudete. Na štadióne sa stretneme už o 19:45 a už pri rozcvičke dáme pocítiť naším hráčom, že sme ich nielen 12. ale aj 13. hráč. Každý z Vás, bez ohľadu na tribúnu, prídite skôr, príďte nasať atmosféru súboja o Ligu majstrov, veď takéto zápasy sa nehrávajú každý deň, ba ani každý rok.

Predaj suvenírov

Do pozornosti Vám dávame znovuotvorenie fanshopu, tentokrát pod hlavičkou OZ Žilinskí Fanatici, ktorí bude mať tri predajné miesta pri štadióne, konkrétne západnej a severnej tribúne. Na predaj sú pamätné šáliky na dvojzápas MŠK Žilina – Sparta Praha v cene 7 EUR pre člena a 8 EUR pre nečlena. Rovnako sa dajú kúpiť aj tričká, špeciálne vyrobené na výjazd do Prahy. Ostalo posledných pár kusov, cena je rovnaká ako pri šálikoch. Takže v stredu pred zápasom 4. predkola LM si budete môcť zakúpiť spomínané suveníry.

 
Pamätný šálik si môžte pozrieť TU.
 
Žilinskí Fanatici



Diskusia

Comments are closed.