ULTRASZILINA.SK | ,


Dôležité informácie na zajtra
Utorok, 3.August 2010  14:27

6

ŽILINA – Zajtra 19:30 hráme na domácom štadióne veledôležitý odvetný zápas Ligy majstrov proti Litexu Loveč. Pozývať už nikoho nejdeme, spoliehame sa na to, že každý z vás si dostatočne uvedomuje dôležitosť tohto zápasu. Preto by sme vám len chceli zdôrazniť niekoľko dôležitých zmien a informácii ohľadom zajtrajška.

 
Hráme síce o pol ôsmej, no už o 18:00 je pochod z Mariánskeho námestia cez centrum mesta k štadiónu. Samozrejme predzápasovú atmosféru si môžete prísť vychutnať na terasy už oveľa skôr, nálada bude zaručene dobrá. Boli by sme však radi, ak si ušetríte nejaké to euro a namiesto pivka prispeje počas zápasu do zbierky na choreo. Každý cent nás poteší a pomôžete tak k tvorbe ďalších – lepších – choreografii.
 
Zároveň vás chceme touto cestou upozorniť na možnosť zakúpiť si na tento zápas lístky na severnú tribúnu cez ticketportal bez toho, aby ste mali klubovú kartu!
 

Od utorku 3.8 si môžu cez Ticketportál kúpiť lístky na Severnú tribúnu  aj držitelia MŠK Klub kariet. Na toto stretnutie si na Severnú tribúnu môžete kúpiť lístok aj bez karty MŠK Klub. Držitelia permanentiek MŠK Žilina si lístky môžu kúpiť len na pokladniach MŠK.


 

zdroj





Diskusia

Comments are closed.