ULTRASZILINA.SK | ,


Zápas s Litexom sa blíži
Nedeľa, 1.August 2010  12:57
ŽILINA – Po výhre nad Pažravou sa máme opäť na čo tešiť, reč je o bulharskom Litexe Loveč. Takéto zápasy sa nehrajú každý deň, ba ani každý rok. Šanca postúpiť do 4. predkola je obrovská, preto každý jeden z nás musí byť v stredu na štadióne, bez výhovoriek, pretože pri tomto jednoducho nesmie chýbať nik!


Naši hráči musia mať takú podporu z tribún, akú ešte nezažili. V stredu musí byť na našom krásnom štadióne poriadna párty, riadny hukot, mnoho zástav a šálov! Ak chcete zažiť neopakovateľný zážitok, tak neváhajte a príďte podporiť Žilinu na ceste za postupom do 4. predkola Ligy Majstrov!

Myslím, že viac slov netreba, všetko už bolo napísané. Takže na stredu si nič iné ako futbal neplánujte, obetujte ju pre hráčov, pre postup, pre seba!

Zápas sa začína o 19:30 na štadióne pod Dubňom, no pred zápasom sa uskutoční POCHOD! Všetci fanúšikovia MŠK sa spolu vydajú mestom, aby každý obyvateľ, alebo návštevník mesta vedel, že MŠK ŽILINA JE NA SLOVENSKU NAJLEPŠIA!

Stretneme sa o 18:00 na Mariánskom námestí, no terasy budeme okupovať už podstatne skôr, takže námestie bude žiť futbalom už od obeda!




Diskusia

Comments are closed.