ULTRASZILINA.SK | ,


Už zajtra začíname
Piatok, 14.Máj 2010  6:57
ŽILINA – V sobotu 15. 5. 2010 začíname! Že s čím? No predsa so skutočnými oslavami titulu so všetkým, čo k tomu patrí. V Pažravej sa bude odovzdávať majstrovská trofej a žiadny fanúšik nášho milovaného klubu by tam nemal chýbať! Štadión a vôbec prostredie v  Dedine pri Zvolene nie je práve najdôstojnejším miestom pre MAJSTROV.


To však vôbec nevadí, pretože my si tam to pravé domáce a hlavne majstrovské prostredie spravíme aj sami a to v dostatočnom predstihu pred zápasom. Dôvodov prečo ísť je oveľa viac – počnúc vyjadrením vďaky všetkým hráčom, ktorí si to za svoje výkony a bojovnosť počas celej sezóny zaslúžia, ďalej možnosť stráviť príjemný deň s ostatnými fanatikmi v skvelej nálade, či už na terasách alebo na tribúnach, ako už bolo spomenuté, oslavovať u „dvorných šašov stredného Slovenska“ a končiac tým najhlavnejším zo všetkých dôvodov, a to je ísť podporiť náš klub. Vždy a všade! Každý z nás by mal cestovať za Žilinou aj keby sme boli poslední v tabuľke a výluky vlakov by boli po celý rok, takže teraz by to mala byť pre každého samozrejmosť.

Preto vymenovávať ďalšie dôvody prečo ísť, je zbytočné. Kto teraz sám nepochopí, že do Pažravej jednoducho ísť musí, nech už radšej na Žilinu nechodí vôbec, pretože fanatizmus nie je o pár domácich zápasoch, fotke s hráčmi na ihrisku a získanom drese.

Kapacita autobusov je v tomto čase v podstate skoro vyčerpaná, preto tí, čo nie ste nahlasení hľadajte ďalšie spôsoby ako pricestovať na zápas. Vybavujte autá, zisťujte si spoje, rezervujte si nocľahy, berte so sebou stany a karimatky, pretože v sobotu je Pažravá (opäť) NAŠA!

MY SME ŽILINA, ŽLTO-ZELENÁ, MY SME ŽILINA, MAJSTER LIGY!





Diskusia

Comments are closed.