ULTRASZILINA.SK | ,


Invázia na derby do Pažravej
Pondelok, 10.Máj 2010  15:27
ŽILINA – Ako všetci dobre vieme, súboj s “Kráľmi stredného Slovenska” sa odohrá už túto sobotu na Štiavničkách o 18 hodine. Oplatí sa prísť nielen kvôli dobrej zábave či majstrovskému futbalu. Na tento zápas sa už s istotou pripravujú aj obávané skupiny RWA a NYH, ktorá má určite pripravené nejaké to prekvapko ako je to u nich zvykom.


Možno sa už konečne dočkáme toho, že ich kotol uvidíme aj z druhej strany štadióna, pretože počet ich kotelníkov v posledných zápasoch neuveriteľne rastie. Len aby ste nezabudli a boli si istí, že je o prekvapenie z ich strany naozaj postarané, naposledy všetkým ukázali hromadný pochod cez mesto v počte cca 15 kusov. Mnoho ľudí to nazvalo skôr hromadným presunom vlajky cez mesto ale chápeme, že každý má svoj osobitý štýl. Nechajme sa teda prekvapiť s čím novým tentoraz prídu.

V neposlednom rade bude veľkým zadosťučinením, že práve MY, najväčší nepriatelia Bystričanov pod slnkom /podľa ich vlastných slov/, najprv obsadíme všetky terasy, ovládneme mesto a budeme oslavovať titul na ich štadióne, pred ich zrakmi.

Nech teda všetci puknú závisťou keď začujú spev našich oslavných chorálov, lebo my sme Žilina žlto-zelená, majster ligy!

Žilinskí Fanatici




Diskusia

Comments are closed.