ULTRASZILINA.SK | ,


Výjazd majstrov
Nedeľa, 9.Máj 2010  21:57
ŽILINA – Dámy a páni, je to tu! Splnilo sa to, v čo každý žlto zelený fanúšik veril. Náš milovaný klub sa stal majstrom ligy a môže sa pýšiť už piatym titulom na čo môže byť každý fanúšik MŠK právom hrdý! Na zápase s DAC naši hráči ukázali, že idú sebavedomo za svojim cieľom a nechcú nechať nič na náhodu.


Vyhrali a titul ostal tam, kde patrí – v Žiline! Neukázala sa len kvalita našich hráčov, ale aj kvalita rastúceho kotla na severnej tribúne, ktorý vytvoril Pod Dubňom mrazivú atmosféru hodnú takéhoto výnimočného zápasu.

Každý z Vás určite oslavoval tento úspech až do skorých ranných hodín vo fantastickej atmosfére a nálade, akú si fanúšik najlepšieho slovenského klubu zaslúži, ale majstrovské oslavy nekončia-práve naopak!

Naši hráči odohrajú v sobotu 15. mája svoj posledný zápas tejto sezóny v Banskej Bystrici a ani jeden z nás nesmie na tomto derby chýbať! Posledné zápasy ukázali, že žltozelená krv začína prúdiť v žilách stále viac a viac ľuďom a to sa hádam ukáže aj na výjazde do Banskej Bystrice. Chystáme sa naň už dlho, všetci sa tešíme a už sa nevieme dočkať pravých a nefalšovaných osláv. Pevne veríme a dúfame, že si cestu na Štiavničky /zápas sa hrá o 18:00/ nájde čo najviac z nás, aby sme našim miláčikom ukázali, že za nimi stojíme a sme im vďační za ich výkony.

Príďte preto podporiť Žilinu na jej posledné ligové vystúpenie, výhovorky prečo neísť sa v tento deň neberú do úvahy. Majstri a jeho majstrovskí fanúšikovia si predsa zaslúžia poriadne oslavy!




Diskusia

Comments are closed.