ULTRASZILINA.SK | ,


Do Dubnice po titul!
Pondelok, 3.Máj 2010  11:27
ŽILINA – Tri kolá pred koncom ligy je naša Žilina na prvom mieste tabuľky so 7-bodovým náskokom, čo v praxi znamená, že ak naši vyhrajú v Dubnici, titul je po troch rokoch opäť pod Dubňom. Nič krajšie si žiadny fanúšik žlto-zelených nemôže priať, navyše titul môžme uchmatnúť „vyblednutým“ z Bratislavy.


V Dubnici sme už jeden titul oslavovali, bolo to pred šiestimi rokmi, takže je najvyšší čas znova oslavovať na Považí, znova „obliecť“ celý štadión do našich farieb. Každý fanúšik, ktorý zažil oslavy titulu vie, že najkrajšie chutí na cudzom štadióne, preto neváhajte ani chvíľu, vybavujte dovolenky, voľná v škole, pretože v stredu potiahnu stovky Šošonov na Dubnicu, s cieľom zisku pohára šampiónov Slovenka.
 
Zápas sa začína o 18:00, všetkým fanúšikom odporúčame cestovať vlakom, ktorý odchádza 14:37 zo Žiliny, aj keď je to dosť skoro, no titul sa oslavuje len raz do roka! Z Dubnice odchádza vlak o 21:24, takže bude dosť času na poriadne oslavy s hráčmi. Snažte sa ísť všetci týmto vlakom, veď oslavy titulu nie sú každý deň.

Ešte jedna informácia ohľadom vstupeniek, kupovať sa budú až priamo v Dubnici na Novú tribúnu, aby sme boli všetci pokope!

ŽILINA SI IDE PO TITUL!!!




Diskusia

Comments are closed.