ULTRASZILINA.SK | ,


V sobotu na Prešov
Utorok, 27.Apríl 2010  21:57
ŽILINA – Po výprasku, ktorý sme uštedrili v minulom kole Petržalke, nastúpia naši hráči v sobotu proti Prešovu. V lige máme pred „vyblednutými“ stále päť bodový náskok, ktorý nám dáva štyri kolá pred koncom ligy veľmi dobré vyhliadky na zisk titulu. No práve tieto štyri kolá budú rozhodujúce.


Hráči budú potrebovať obrovskú podporu, aby záver sezóny zvládli tak, ako si všetci želáme, teda majstrovsky! My im ju samozrejme doprajeme, aj keď tento najbližší zápas to bude o niečo ťažšie.

Vedenie nášho klubu sa rozhodlo usporiadať súťaž o autá, pričom stanovilo jednotné vstupné 10 Eur. Na jednej strane chválime vedenie za snahu pritiahnuť ľudí na štadión a konečne väčšiu aktivitu v oblasti marketingu, ale na strane druhej musíme vyjadriť nesúhlas s výškou vstupného, ktoré je neprimerane vysoké. Napriek tomu veríme, že cena lístku neodradí veľké množstvo fanúšikov a naši hráči sa budú môcť spoľahnúť na poriadnu podporu.

Sobotňajšieho zápasu sa však nezúčastnia ŽILINSKÍ FANATICI, ktorí sa chystajú  podporiť družobný Góral Źywiec. Tento výjazd bol naplánovaný ešte pred zverejnením súťaže, no nakoniec sa situácia vyvinula tak, že sa obidve akcie uskutočnia v jeden deň.

ŽILINSKÍ FANATICI neorganizujú žiadny bojkot tohto stretnutia, je na rozhodnutí každého fanúšika či sa zúčastní zápasu, alebo kvôli výške vstupného stretnutie vynechá. Zároveň chceme zdôrazniť, že za hráčmi jednoznačne stojíme a našu podporu pocítia už v nasledujúcom zápase.

Všetkým, ktorí sa rozhodnú ísť do kotla a fandiť Žiline, pripomíname, že zápas začína v sobotu, o 19:30 na štadióne pod Dubňom.

V piatok sme Vás informovali o ukončení našej práce na stránke archiv.ultraszilina.sk, no uvedomili sme si, že by to bol obrovský krok späť, preto sme sa rozhodli v našej práci ďalej pokračovať (pozn. autora).

ŽILINSKÍ FANATICI




Diskusia

Comments are closed.