ULTRASZILINA.SK | ,


E-mail od žilinského fanúšika
Nedeľa, 25.Apríl 2010  12:57
ŽILINA – Dobrý deň, na začiatok by som sa chcel ospravedlniť ak Vás tento mail obťažuje. Na druhej strane Vás chcem však poprosiť aby ste si ho prečítali. Fanúšikom žilinského futbalu som už od svojich 10 rokov (pozn. red. v súčasnosti mám 19). Už 9 rokov sledujem žilinskú futbalovú scénu, pamätám si dokonca zápasy proti HFC Humenné alebo Bardejovu.


Možno som ešte mladý, ale žilinskú fanúšikovskú scénu som si všímal odkedy som bol na prvom zápase. Neviem čím to je, ale vždy ma to inšpirovalo keď bol na hociakom štadióne hluk a fanúšikovia odetí v klubových farbách s niekedy aj viacerými šálmi poviazanými či už na rukách alebo prehodenými okolo krku.
 
Vždy som sa tešil na európsky pohárový zápas, lebo som sa chcel pozerať na žilinských fanúšikov, ktory hnali svojich žlto-zelených dopredu. Sklamaný som bol však vždy keď prišiel ligový zápas a počet fanatikov rapídne klesol. V poslednom čase sa mi však čoraz viac začal páčiť fanatizmus a na tribúnach v Žiline. Dôvod vzostupu žilinského fanatizmu mám jasný a nemyslím tým nič iné ako dobrú reklamu HLAVNE VĎAKA stránke www.ultrazilina.sk, ktorá spravila pre propagáciu žilinského futbalu naozaj veľa. Týmto Vás chcem poprosiť: PROSÍM NERUŠTE STRÁNKU WWW.ULTRASZILINA.SK!!!
 
Túto stránku navštevujem každý deň a mám obavy, že keby bola zrušená, celkom slušný súčasný fanatizmus by sa vrátil späť do starých koľají. Ak sa dá nejako ovplyvniť zmena vo vedení Fan Clubu, rád s tým pomôžem. Dúfam v nezrušenie stránky a v to, že chalani ktorý ju obohacujú vo svojej práci zotrvajú. MŠK ŽILINA VÁS POTREBUJE !
 
Ďakujem ak ste si prečítali môj mail.
  
S pozdravom

žilinský fanúšik




Diskusia

Comments are closed.