ULTRASZILINA.SK | ,


Dnes šláger kola
Sobota, 3.Apríl 2010  5:57
ŽILINA – Dnes o 19:30 nastúpia naši hráči na ihrisku proti Trnave a my na tribúnach proti „bílym andelom”. Pôjde o jednoznačný šláger kola, naši stále bojujú o titul s „vyblednutými”, takže o dôležitosti tohto zápasu netreba ani písať. Opäť však dávame do pozornosti zopár inštrukcií.

 
 
 
Niekoľko inštrukcii ako sa správať v kotli počas tohto zápasu:
 
1. Poprosíme všetkých, aby prišli na tribúnu v predstihu. To znamená, aby bol každý na svojom mieste najneskôr o 19:15 aj kvôli už spomínanému choreu. Nieže sa stane, že niektorí z nás pôjdu ešte len v 2. minúte s pivom v ruke! Chceme poprosiť, tento krát aj fanúšikov ktorí sedávajú v sektoroch A, B, D, aby prišli aspoň na začiatku zápasu do Céčka kvôli choreu, aby sa sektor úplne zaplnil. Nebojte sa, nikto vám tam z ucha neodhryzne.
 
2. Zdôrazňujeme, nesnažte sa v kotli svojvoľne niečo rozkrikovať, na to je tam človek s megafónom, ktorý dobre vie, čo ma kričať.
 
3. Čo sa týka vlajok, poprosíme všetkých, nech sa už nestane, že po zápase budú plastové tyčky pod tribúnou. Uvedomte si, že tým znechucujete ľudí, ktorí sa o ne pričinili a nabudúce sa na to vykašľú. Vlajky sa pri rýchlom mávaní vysúvajú, tak ich treba držať za spodný koniec!
 
4. Všetci musia mať oblečené hlavne žlto-zelené veci, v pohode sa znesú aj čierne, alebo hnedé, ale prosíme vás, majte na toľko svoju hrdosť, že neprídete v červených alebo modrých veciach, lebo pri našich videách sa občas zjavujú indivídua s červenými bundami.
 
5. A čo je hlavné, ten, kto uvidí blízko seba ľudí, ktorí nefandia a neustále sa zašívajú, upozorní týchto ľudí a ak nezmenia svoje buranské správanie, budú musieť z kotla odísť!
 
Neberte tieto inštrukcie ako nejaké šikanovanie, alebo rozkazovanie, uvedomte si, že len poriadnou disciplínou v kotli môžeme napredovať. 
 
VŠETCI ZA ŽILINU, ZA NAŠICH HRÁČOV A ZA NÁS VŠETKÝCH!



Diskusia

Comments are closed.