ULTRASZILINA.SK | ,


Fanatici na sever!
Štvrtok, 1.Apríl 2010  13:57
ŽILINA – Keďže prestížny zápas s Trnavou sa už rýchlo blíži, je čas správne sa naštartovať. Je to súboj, ako už bolo spomínané, nie len na ihrisku, ale aj v hľadisku. Tí, ktorí chcú prísť do kotla, nech nezabúdajú, načo tam sú, ich prioritou je hnať našich hráčov počas celého zápasu dopredu!


Posledné domáce zápasy ukázali, že dokážeme na slovenskej ultras scéne konkurovať každému. Všetci, ktorí ste boli na zápasoch s Pažravou, Nitrou, ale aj Senicou, príďte opäť a správne nahecujte aj ďalších možných fanatikov. Uvedomte si, že sa  ideme hlavne zabaviť a poriadnym supportom hnať našu Žilinu dopredu! Stále máme veľkú šancu získať titul, hráčom nepomôže hlúpe nadávanie niektorých trápnych divákov zo západnej tribúny a aj nad týmto by sa malo naše vedenie zamyslieť. Buď chcú mať atmosféru na zápase ako na pohrebe, alebo poriadny hukot, ako sa na dobrý klub patrí. Podľa toho by sa malo vedenie aj chovať, veď hráči dobre vedia, pred akou atmosférou sa im hrá lepšie a  čo im pomáha k lepším výkonom.
 
Ďalej chceme upozorniť, nereagujte na trápne reči a provokácie z trnavského a najmä slovanistického tábora na internete, ktorí až neuveriteľne smiešnymi až detskými rečami o preberaní chorálov stále dokazujú, že majú ešte veľmi ďaleko od vyspelých európskych ultras skupín. Takže ešte raz, všetci správni fanatici sa stretnú v sobotu v sektore C na severe! Príďte, nebudete ľutovať! Na zápas je pripravené aj pekné choreo.

Niekoľko inštrukcii ako sa správať v kotli počas tohto zápasu:

1. Poprosíme všetkých, aby prišli na tribúnu v predstihu. To znamená, aby bol každý na svojom mieste najneskôr o 19:15 aj kvôli už spomínanému choreu. Nieže sa stane, že niektorí z nás pôjdu ešte len v 2. minúte s pivom v ruke! Chceme poprosiť, tento krát aj fanúšikov ktorí sedávajú v sektoroch A, B, D, aby prišli aspoň na začiatku zápasu do Céčka kvôli choreu, aby sa sektor úplne zaplnil. Nebojte sa, nikto vám tam z ucha neodhryzne.

2. Zdôrazňujeme, nesnažte sa v kotli svojvoľne niečo rozkrikovať, na to je tam človek s megafónom, ktorý dobre vie, čo ma kričať.

3. Čo sa týka vlajok, poprosíme všetkých, nech sa už nestane, že po zápase budú plastové tyčky pod tribúnou. Uvedomte si, že tým znechucujete ľudí, ktorí sa o ne pričinili a nabudúce sa na to vykašľú. Vlajky sa pri rýchlom mávaní vysúvajú, tak ich treba držať za spodný koniec!

4. Všetci musia mať oblečené hlavne žlto-zelené veci, v pohode sa znesú aj čierne, alebo hnedé, ale prosíme vás, majte na toľko svoju hrdosť, že neprídete v červených alebo modrých veciach, lebo pri našich videách sa občas zjavujú indivídua s červenými bundami.

5. A čo je hlavné, ten, kto uvidí blízko seba ľudí, ktorí nefandia a neustále sa zašívajú, upozorní týchto ľudí a ak  nezmenia svoje buranské správanie, budú musieť z kotla odísť!

Neberte tieto inštrukcie ako nejaké šikanovanie, alebo rozkazovanie, uvedomte si, že  len poriadnou disciplínou v kotli môžeme napredovať.

VŠETCI ZA ŽILINU, ZA NAŠICH HRÁČOV A ZA NÁS VŠETKÝCH!




Diskusia

Comments are closed.