ULTRASZILINA.SK | ,


Všetci na Trnavu
Pondelok, 29.Marec 2010  10:57
ŽILINA – Dámy a páni, je to tu! Zápas sezóny, na ktorý sa mnoho z nás tešilo už od začiatku súťaže, sa odohrá už onedlho a my, žilinskí fanatici, budeme pri ňom! V sobotu 3. apríla o 19:30 odohrá žlto-zelený celok partiu proti “bílím andelom” na našom krásnom štadióne pod Dubňom.


Tento zápas je atraktívny nielen po futbalovej stránke (na hru mužstiev sa dá, na počudovanie v Slovenskej lige, aj pozerať), ale najmä po tej fanúšikovskej. Trnavu príde určite podporiť mnoho červenočírnych fanúšikov, ktorí tu budú chcieť vytvoriť domácu atmosféru pre svojich miláčikov.

Pre nás je to možnosť, ako jasne ukázať akým smerom sa uberáme, že od zápasu k zápasu naše počty a fanatizmus rastie. Zápasy s Bystricou, Nitrou ale aj Senicou ukázali, že sa v Céčku na severnej tribúne dokáže pozbierať a stretnúť partia ľudí so srdcom horiacim pre Žilinu, ochotou vykričať svoje hlasivky, nechať tu maximum a v neposlednom rade, že sa tu vždy príde poriadne zabaviť! Takmer ani jeden z nás si nevie ani len predstaviť sobotu bez pivka, kamošov, futbalu, spievania chorálov a úžasného relaxu. Opakujeme to stále a stále budeme, že sa hlavne bavíme, no netreba zabúdať na to, že svojimi aktivitami neprezentujeme len klub či mesto, ale hlavne samých seba ako ultras skupinu, preto sa nenecháme zahanbiť!

Na zápas so slovenskou “ultras jednotkou” je pripravené choreo (ešte raz veľká vďaka tým, čo ste prispeli na Senici, určite to bude stáť za to), preto treba prísť trošičku skôr pred výkopom. Už sme to písali, 15 min. nikoho nezabije a nám to veľmi pomôže, dáme všetko dokopy a hlavne sformujeme kotol, aby sme mohli spievať už od úvodného výkopu.

Na záver, pamätajte že v jednote je sila, každý jeden z nás je dôležitý článok ktorý je potrebný. Ukážme aj my, že “to vieme” a neurobme si hanbu. Prosím ešte, aby ste si všetci (ale naozaj všetci!) doniesli šále, vlajky, dresy…Všetko čo je žltozelené prineste na štadión, nech je na prvý pohľad vidno, kde sídli Žilinská Šľachta!

Zápas s Trnavou je zápasom SEZÓNY a ty tam nesmieš chýbať!

Za naše mesto, farby a žilinskú hrdosť…




Diskusia

Comments are closed.