ULTRASZILINA.SK | ,


Fanatici na Senicu
Piatok, 26.Marec 2010  12:27
ŽILINA – Blíži sa ďalší zápas šošonov, tentoraz proti Senici. V posledných kolách nás síce naši miláčikovia nepotešili, ale nie vždy sa darí tak, ako by sme chceli. O titule ešte vonkoncom nie je rozhodnuté (aj keď si to určite niektorí myslia od začiatku sezóny), veď na Slovan strácame iba dva body a stačí jedno kolo a sme tam, kde sme boli.


Teda na čele. Preto treba chalanov podporovať, zvlášť teraz, keď sa im nedarí.

Proti nováčikovi sme ešte body nestratili a každý verí, že ich nestratíme ani teraz. Ale samo od seba nikdy nič nevznikne. Seničania sú najmä vonku nepríjemní, navyše našim farbám budú chýbať znovu hráči zo základu, či už Pišta, alebo Tomáš Oravec, ktorý sa na Pasienkoch zranil. Zostava sa tak opäť bude meniť a chalani budú na trávniku bojovať aj za tých, ktorí musia nútene pauzovať. My im k tomu pomôžeme najlepšie tak, že ich budeme od prvej do poslednej minúty hnať za víťazstvom a budeme ich dvanástym hráčom.

Všetci sa teda vyberte v sobotu popoludní na najkrajší futbalový štadión na Slovensku a podporte najlepší tím pod Tatrami. Začiatok zápasu je o 15.30 h, v kotli na severnej tribúne sa však ukážte už o niečo skôr, aby sme dostali seba aj celý štadión do správnej prevádzkovej teploty.




Diskusia

Comments are closed.