ULTRASZILINA.SK | ,


Súboj o titul
Utorok, 23.Marec 2010  6:57
ŽILINA – Už zajtra sa naši futbalisti predstavia v dlho očakávanom zápase v Bratislave, kde nastúpia proti Artmedii, Slovanu, SFZ a boh vie ešte komu. Pôjde o pravdepodobne jeden z najdôležitejších a možno aj rozhodujúcich zápasov boja o titul, takže naši budú potrebovať obrovskú podporu v hľadisku.


Do Bratislavy sa chystá aj mnoho fanatikov zo Žiliny. Už teraz sú vypredané lístky, ktoré dostal náš klub k dispozícii a vybavujú sa ďalšie, preto máte ešte šancu ísť zajtra povzbudiť chalanov. Cestovať môžete autami, vlakom alebo autobusom, v ktorom je ešte pár miest.
 
Belasí sú už zúfali, snažia sa spraviť všetko preto, aby nás nebolo na Pasienkoch počuť. Presúvajú kotol z jedného kúta štadióna na druhý, no aj tak budeme v stredu dominovať MY! Treba si uvedomiť o čo v tom zápase ide, nejde len o titul, ale aj o možnosť zahrať si v Lige Majstrov. V sobotu nám síce nevyšiel zápas s Nitrou, no veľakrát sa stalo, že pred dôležitým zápasom sme zakopli a potom sme zahrali fantastický zápas. Málokto veril Žiline po domácich remízach s Levski Sofia či Hajdukom Split a nakoniec sme postúpili.
 
Streda musí byť v znamení žlto-zelenej, hráči sa pobijú za nás na ihrisku, my musíme v hľadisku. Takže ak ešte niekto má záujem o miesta v autobuse, volajte na číslo 0911 767 664, možno ešte budú voľné. Odchod je o 16:30 spred zimného štadióna.
 
Všetci, čo pôjdete, venujte trošku času CHORÁLOM a hlavne nezabudnite s akým cieľom do Bratislavy cestujete!
 
FANATICI MŠK!



Diskusia

Comments are closed.