ULTRASZILINA.SK | ,


Novinky na ultraszilina.sk
Štvrtok, 18.Marec 2010  15:57
ŽILINA – Mnohí z Vás si určite všimli zopár zmien na našej webovej stránke. Pracovali sme na nich takmer celú zimnú prestávku a výsledkom je jej atraktívnejšia grafická podoba či zavedenie redakčného systému. Samozrejme sme nezabudli ani na jednotlivé sekcie, ktoré sme sa čo najviac snažili zaktualizovať.


Dnes Vám predstavíme zopár z nich, konkrétne Štadión, MŠK Žilina, Mesto Žilina a Chorály.
 
 
ŠTADIÓN – v tejto sekcii nájdete informácie o najkrajšom štadióne na Slovensku, ktoré sa týkajú nielen jeho súčasnosti, ale aj minulosti. Rovnako si môžete pozrieť aj fotografie prostredníctvom našej fotogalérie.
 
MŠK ŽILINA – táto sekcia je venovaná nášmu klubu, jeho histórii a súčasnosti. Môžete si tu prečítať o počiatkoch vzniku futbalového tímu, o jeho úspechoch či vystúpeniach v európskych súťažiach. Nachádzajú sa tu aj fotky jednotlivých A-mužstiev Žiliny, vrátane tej aktuálnej.
 
MESTO ŽILINA – sekcia obsahuje informácie o našom meste pod Dubňom. Zaujímať bude asi predovšetkým fanúšikov z iných miest, ale aj Žilinčania tu nájdu veľa zaujímavého a tiež samozrejme fotky.
 
CHORÁLY – tu nájdete texty k jednotlivým žilinským chorálom. Zopár je nových, takže sa máte aspoň odkiaľ učiť. V najbližších dňoch pribudnú aj ich video verzie.
 
Okrem toho sme trošku vynovili aj sekciu Odkazy, je tam síce menej linkov, ako v minulosti, ale tieto sa všetky týkajú Žiliny.
 
Ak máte nejaké pripomienky, alebo nápady na zlepšenie, napíšte nám ich na FÓRE.



Diskusia

Comments are closed.