ULTRASZILINA.SK | ,


Vlajkové choreo
Pondelok, 15.Marec 2010  8:57
ŽILINA – Včera to bol jeden veľký fanatizmus na severe, kde sme ukázali, že dokážeme na slovenskej ultras scéne konkurovať každému. Aj keď sa miestami objavili hluché miesta z našej strany,  bol to, čo sa týka ligového zápasu, najlepší support v Žiline doteraz! Nie len hráči robia klubu a mestu dobré meno, ale aj my fanúšikovia!


Práve tento zápas nás musí motivovať ešte k lepším výkonom na tribúne, to znamená, že nesmieme zaspať a stále sa musíme zlepšovať, aj čo sa týka choreografií, aj chorálov. Na futbal a do kotla obzvlášť musíme chodiť s radosťou a zanietením a s pocitom, že si povieme po zápase, že sme v kotli odviedli maximum, presne tak ako hráči na ihrisku. 

S prípravou chorea sme začali už začiatkom minulého týždňa, kde sme sa dohodli čo chceme, a ako chceme a aj keď sa vyskytli určité problémy, všetko sa vyjasnilo. Z veľkej sektorovky ostalo niekoľko metrov zelenej látky, z ktorej sa vytvorilo 20 vlajok. Aj keď sme plánovali, že žltú látku získame z veľkej sektorovky odstrihnutím, bohužiaľ z časovej tiesne a absolútneho nezáujmu ľudí pomôcť s odvozom sektorovky (sektorovka má 100kg) niekam do haly a následným rozstrihaním, nemalo význam v počte 3 ľudí sa o niečo takéto šialene pokúšať. Preto sme sa rozhodli, že látku žltej farby kúpime presne za 50 Eur.

Chcem  obzvlášť vyzdvihnúť  Solinkára a Seidlika, ktorí zošili 20 zelených vlajok, ďalších 20 žltých vlajok zošila Danka (25dani), ktorá si zaslúži od každého z nás veľkú odmenu. Poďakovanie patrí ďalej aj Fan Clubu, ktorý finančne prispel na plastové tyčky v sume 60 Eur, ktoré sú súčasťou vlajok, taktiež aj za vybavenie povolenia u vedenia, aby sa  vlajky mohli preniesť na sever. Za organizačné veci ďalej patri vďaka Okoloidúcemu, Jakobovi Randallovi, Yurimu a Adminovi.

Čo sa týka zbierky, včera sa vyzbieralo presne 51, 80 Eur. Za peniaze sa vyplatila žltá látka na vlajky a prispelo sa v sume 5 eur na lístky pre kamarátov z Góralu. Všetkým, ktorí prispeli na dobrú vec.

ĎAKUJEME!




Diskusia

Comments are closed.