ULTRASZILINA.SK | ,


Už len 24 hodín
Sobota, 13.Marec 2010  13:27
ŽILINA – Presne jeden deň nás delí od dlho očakávaného derby s Pažravou. Derby, na ktoré sa už všetci v Žiline veľmi tešíme a svedomito pripravujeme. Práve po tomto zápase sa môžeme ešte viac odpútať od Pažravcov a priblížiť sa k vysnenému piatemu titulu majstra Slovenska.


V nedeľu všetci, ktorí si hovoria ultras, hools a fans bez rozdielu veku a pohlavia, musia byť v kotli, v sektore C na severnej tribúne. Musíme dokázať, že atmosféru vieme vytvoriť aj v našej lige a nie len v európskych pohároch. Treba sa spojiť za naše mesto, pretože nás čaká jeden z najväčších rivalov na Slovensku.

Zápas začína o pol tretej, no prosíme všetkých, aby prišli už o 14. hodine. Na zápas je pripravené vlajkové choreo a ďalšie prekvapenia, takže sa máte na čo tešiť.

Znovu upozorňujeme všetkých fanatikov, že vzniklo zopár nových chorálov. Všetky sú na našej stránke v sekcii Chorály. Do zápasu ostáva ešte dostatok času, aby ste sa ich poriadne naučili, takže nie že sa stane, že polovica ľudí nebude vedieť slová, alebo si ich bude zamieňať!

Pravidlá, ako sa správať v kotli nájdete tu.




Diskusia

Comments are closed.