ULTRASZILINA.SK | ,


Derby s Pažravou je tu!
Štvrtok, 11.Marec 2010  17:27
ŽILINA – V nedeľu príde na rad dlho očakávané derby s Pažravou, čo žiadnemu fanatikovi netreba pripomínať. A práve tento zápas môže veľa napovedať o držiteľovi titulu. Je na hráčoch, aby tento súboj zvládli na ihrisku, ale my máme tu možnosť, ich k víťazstvu a úspechu dotlačiť.


Šošoni v prvých dvoch kolách jednoznačne sfúkli Dubnicu a po nej aj Dunajskú, čím jasne ukázali, aké sú ich ambície. Teraz sme na rade MY! V nedeľu nesmie žiadny z nás chýbať v kotli, nik sa nesmie vyhovárať, že nemôže…proste každý MUSÍ! V nedeľu ukážeme, že Žilina je najlepšia nielen na ihrisku, ale aj v hľadisku. Zápas začína o 14:30, no upozorňujeme všetkých, aby prišli už o polhodinu skôr. Na zápas sa pripravuje vlajkové choreo, s ktorým môžete stále pomôcť aj vy. Stačí kontaktovať zodpovedných ľudí na fóre, buď Solinkara, alebo Joza1981, oni Vám dajú podrobnejšie inštrukcie.
 
V poslednej dobe vzniklo zopár nových chorálov, ktoré nie každý ovláda. Všetky sú na našej stránke v sekcii CHORÁLY. Do zápasu ostáva ešte dostatok času, aby ste sa ich poriadne naučili, takže nie že sa stane, že polovica ľudí nebude vedieť slová.
 
V kotli platia určité nepísané pravidlá, ktoré bude každý jeden z nás dodržiavať. Každý bude počúvať lídra s megafónom, nik si nebude svojvoľne kričať, čo sa mu zachce. Všetci, ktorí prídete do kotla, ste prišli hlavne za účelom poriadneho supportu, tak sa aj tak chovajte! Musíte zo seba vydať všetko, kto chce v kotli iba postávať a hľadieť kalným pohľadom, má na to iné tribúny! Uvedomte si, že počas zápasu nám ide všetkým o jedno, o podporu Žiliny!
 
Pravidlá, ako sa správať v kotli nájdete tu.
 
FANATICI MŠK!



Diskusia

Comments are closed.