ULTRASZILINA.SK | ,


Derby sa blíži
Utorok, 9.Marec 2010  19:27
ŽILINA – V nedeľu všetci, ktorí si hovoria ultras, hools a fans bez rozdielu veku a pohlavia, zbystrite pozornosť. Musíte byť v kotli, v sektore C na severnej tribúne. Výhovorky typu musím sa učiť, alebo nemám peniaze, či je zima, bohužiaľ neobstoja! Musíme dokázať, že atmosféru vieme vytvoriť aj v našej lige a nie len v európskych pohároch.


Treba sa spojiť za naše mesto, pretože nás čaká jeden z najväčších rivalov na Slovensku, „Pažravá“. Naši hráči podávajú zatiaľ veľmi dobre výkony, tak si zaslúžia poriadny support z tribún a je na nás, aby sme s tým niečo spravili!!

Niekoľko inštrukcií, ako sa chovať v kotli počas tohto zápasu:

1. Pripravuje sa pekné choreo s vlajkami, chceme upozorniť nadšencov, že keď zbadajú vlajku na sedačke, tak ju nebudú driapať ani trhať a mávať začnú až na povel človeka s megafónom!
2. Po zápase vlajky nechajte ležať na sedačkách, nikto ich domov brať nebude, použijú sa aj na iné zápasy!!
3. Treba si všímať iba človeka s megafónom, nesnažiť sa rozkrikovať niečo iné, pretože úroveň kotla veľmi klesá!
4. Všetci, ktorí prídete do kotla, ste prišli hlavne za účelom poriadneho supportu, tak sa aj tak chovajte! Musíte zo seba vydať všetko, kto chce v kotli iba postávať a hľadieť kalným pohľadom, má na to iné tribúny!
5. V prípade záujmu pri pomoci tvorby chorea kontaktujte na fóre Solinkara, on Vám dá podrobnejšie inštrukcie – dúfam, že prejavíte riadnu aktivitu pri výrobe chorea a to nie len písaním na net!



Diskusia

Comments are closed.