ULTRASZILINA.SK | ,


MŠK ŽILINA – Banská Bystrica
Sobota, 7.Marec 2009  17:30

ŽILINA - V sobotu večer sa pod Dubňom zišlo napriek chladnému a upršanému počasiu dosť fanúšikov, ktorí boli zvedaví, ako si Žilinčania po prehre so Slovanom v pohári poradia v prvom jarnom kole v stredoslovenskom derby s Banskou Bystricou. Od úvodu zápasu ich za tromi bodmi hnalo chorálmi, pokrikmi a skandovaním zhruba 50 fans v céčku na severe.

 
Support bol aj napriek menšiemu počtu ľudí v “kotli” oveľa kvalitnejší, ako proti Slovanu a pomaly sa začínajú chytať aj nové chorály. Niektoré z nich dokonca zvládajú fans spievať aj dlhšie ako pol minúty, čo je na žilinské pomery výrazný pokrok. Snáď sa to bude iba zlepšovať. Dôležitým faktorom však bolo, že v kotli stáli iba tí, ktorí fandiť chcú, nie tí, ktorí sa tam chodia ukazovať.

 

Po góle Adauta sa až do konca zápasu spieva MŠK Žilina, na Slovensku najlepšia, čo znie úplne dobre a nové chorále si už začínajú všímať aj ľudia na zvyšných dvoch tribúnach žilinského štadióna.

 

Bystričania pre problémy s autobusom pri Strečne nedorazili, takže sa nebolo s kým porovnávať, ale víťazstvo v zápase bolo dôležité a treba chalanom zaň poďakovať. Smutné je, že oni fanúšikom na severe za atmosféru poďakovať neprišli. V Dubnici majú šancu na nápravu a dúfame, že ju využijú.

 

VŠETCI ZA ŽILINU!



Ostatné :

19.9. 2012 Dukla Banská Bystrica – MŠK ŽILINA
3.5. 2012 Dukla Banská Bystrica – MŠK ŽILINA
30.11. 2011 MŠK ŽILINA – Dukla Banská Bystrica
12.4. 2011 Banská Bystrica – MŠK ŽILINA
6.11. 2010 MŠK ŽILINA – Banská Bystrica
31.7. 2010 Banská Bystrica – MŠK ŽILINA
17.5. 2010 Banská Bystrica – MŠK ŽILINA


Diskusia

Comments are closed.