ULTRASZILINA.SK | ,


Hokej: MsHK ŽILINA – ŠHK 37 Piešťany
Nedeľa, 22.Február 2015  23:20

ŽILINA – Počas šiestich dní to bol proti Piešťanom tretí zápas v poradí a herná kríza sa preniesla aj do hľadiska. Objektívne treba priznať, že nahustený program, žalostná hra a viacero ďalších faktorov spôsobili, že sme v tomto roku z pohľadu skalných odohrali najslabší zápas.

 

 

Úvod zápasu nebol zlý, kotol podľa očakávaní bol síce menej početný, no i tak cca 120 fandiacich fanúšikov je na terajšiu situáciu super číslo. Bohužiaľ z nepochopiteľných dôvodov sa počas zápasu vytratilo množstvo ľudí a tretiu tretinu nás ostalo fandiť 70-80? Tí čo ostali počet ani hru neriešili a z chuti si zafandili, od tradičných pokrikov až po hasičské chorále :-)

 

Našu snahu ocenil aj asistent trénera M. Groma: ”Ja chcem v prvom rade poďakovať divákom i fanklubu, ktorí dnes prišli na zápas a sú naozaj fantastickí. Potvrdilo sa, že existenčné zápasy sú najťažšie, zväzujú nám ruky a bolo to vidieť v koncovke. U súpera sme hrali 50 minút a napriek tomu sme prehrali. Verím, že diváci nás neopustia a pomôžu nám v tých najťažších zápasoch sezóny.”

 

Na zápase visel aj transparent “R.I.P. Frederik”, venovaný zosnulému bývalému talentovanému mládežníckemu hráčovi MŠK Žilina, ktorý nás tragicky opustil vo veku 20 rokov. Frederik Görner bol členom silného a kvalitného tímu U17, ktorý sa stal majstrom Slovenska aj Československa, keď vo finále zdolal Viktoriu Plzeň.

 

Najbližší domáci zápas a zároveň posledný zápas základnej časti extraligy odohráme už tento utorok a to proti atraktívnemu súperovi – Banskej Bystrici. Info o lístkoch už čoskoro. 

 

 



Ostatné :

31.3. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – HKM Zvolen
29.1. 2017 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
27.12. 2016 Hokej: MHC Martin – MsHK ŽILINA
12.12. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HC Nové Zámky
27.11. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – MHC Martin
20.3. 2016 Hokej: MsHK ŽILINA – HK Nitra (3. a 4. zápas)
10.3. 2016 Do Nitry nás nepustia!


Diskusia

Comments are closed.