ULTRASZILINA.SK | ,


MŠK ŽILINA – FC Nitra
Sobota, 9.August 2008  19:30

 ŽILINA – Na zápase s Nitrou sa zišlo na tribúnach približne rovnaké množstvo fanúšikov, ako v súboji s Prešovom. Od začiatku vytrvalo hnali šošonov dopredu za víťazstvom, ktoré sa čakalo, aj keď Nitra dokázala v posledných sezónach proti žilinskému tímu vždy dobre zahrať. K dobrej atmosfére prispeli hlavne bubny a výdatné fandenie fanklubu.

 
Postupne sa zapájali aj fans zo západnej a južnej tribúny. Po góle Štyvara sa “severania” snažili o prekrikovačku s menom strelca gólu, ale pochopila to iba polovica západnej tribúny, zvyšok odpovedal Žilina. Nevadí, nabudúce sa chytia všetci.
 
V sektore Nitry sa objavilo niekoľko postáv, dohromady možno päť osôb, ale do povzbudzovania svojich sa príliš nezapájali. V druhom polčase sa štadiónom pod Dubňom prevalili aj mexické vlny a v závere si všetky tribúny pospevovali jeden chorál a bavili sa. Piskot sa objavil iba na adresu Michala Farkaša z Nitry, ktorý sa neraz nešetrným zákrokom snažil odstaviť od lopty Admira Vladaviča. Čo bolo potešujúce, ľudia už neodchádzajú tak húfne zo štadióna, ale ostávajú do posledného hvizdu. Dokonca si proti Nitre postáli a potleskom sa odmenilo niekoľko stoviek z nich za perfektný futbal, ktorý šošoni v posledných dueloch predvádzajú.
 
Snáď tomu bude podobne aj v Liberci, kam sa na zápas 2. predkola Pohára UEFA chystá niekoľko stoviek žltozelených fanúšikov, aby podporili šošonov na ceste pohárovou Európou.


Ostatné :

1.11. 2018 FC Nitra – MŠK ŽILINA
16.10. 2017 MŠK ŽILINA – FC Nitra
14.3. 2012 FC Nitra – MŠK ŽILINA
26.9. 2011 MŠK ŽILINA – FC Nitra
17.4. 2011 MŠK ŽILINA – FC Nitra
9.11. 2010 FC Nitra – MŠK ŽILINA
8.8. 2010 MŠK ŽILINA – FC Nitra


Diskusia

Comments are closed.