ULTRASZILINA.SK | ,


Druhý ročník Fans Cup-u
Pondelok, 1.Február 2010  9:27
ŽILINA – V sobotu sa uskutočnil už druhý ročník MŠK Žilina Fans Cupu, ktorý sa tento krát konal v telocvični Dopravnej akadémie na Rosinskej ceste. Na turnaji sa zúčastnilo 12 mužstiev, ktoré boli rozdelené do štyroch základných skupín. Boj o trofej začal už ráno o 9. hodine.


Mužstvá v skupinách bojovali o dve postupové miesta, ktoré sa nakoniec ušli Forze Teplička, Sportingu Cebolinho, 52 %, Taxi Boys, Snežnici, Hugo Boys, Henesi a tiež jedinému zahraničnému účastníkovi Goralu Žywiec.

 

Vo štvrťfinále sa najskôr stretli tímy Taxi Boys a Goralu Žywiec, ktoré predviedli výborný výkon. Tento zápas bol mnohými označený za najkvalitnejší na turnaji. Po tuhom boji a víťazstve 3:2 sa nakoniec z postupu tešili domáci Taxi Boys, ku ktorým sa pridali Snežnica fans, 52 % a Sporting Cebolinho, čím uzavreli semifinálovú štvorku.
 
V prvom semifinálovom zápase porazil tím 52% Taxi Boys a následne Snežnica Sporting. V súboji o 3. miesto mali navrch hráči Taxi Boys, ktorí si poradili so Sportingom.
 
Finálový súboj mal dramatické vyvrcholenie. V riadnom hracom čase sa súboj skončil remízou 2:2 a o víťazovi turnaja museli rozhodnúť až pokutové kopy, v ktorých mal viac šťastia tím 52 %, ktorý porazil Snežnicu. Trofeje a ceny pre prvé tri mužstvá prišiel odovzdať hráč MŠK Žilina Adauto, ktorý vylosoval aj výhercov tomboly, v ktorej sa darilo hlavne chalanom zo Snežnice.
 
Výsledky:
 
1. 52%
2. Snežnica fans
3. Taxi Boys
4. Sporting Cebolinho
5. – 8. Forza Teplička,  Góral Źywiec, Hugo Boys, Henesi
9. – 12. Disco Boys, AC Pivkoborka, Street Kings, FC Mne sa nechce
 
Po turnaji nasledovala veľká afterparty v Retro Clube, kde sa pilo a zabávalo do neskorých hodín.
 
Druhý ročník turnaja mal výbornú úroveň či už po stránke hernej, alebo organizačnej, za čo patrí všetkým organizátorom vďaka. Veľkým spestrením turnaja bola účasť družobného Goralu Žywiec, ktorých zápasy dokázali vždy naplniť halu na prasknutie a veríme, že prídu aj o rok a možno už s dvomi mužstvami.
 


Ostatné :

25.3. 2012 Štvrtý ročník Fans cup-u: Fanatic Cup 2012
16.1. 2011 Tretí ročník Fans cup-u: Fanatic Cup 2011
2.2. 2009 Premiérový ročník Fans cup-u


Diskusia

Comments are closed.