ULTRASZILINA.SK | ,


Lístky do Ružomberka
Utorok, 19.Apríl 2011  7:27

kotol_2

ŽILINA – V sobotu hráme v Ružomberku, ktorý patrí, aj vzhľadom na vzdialenosť či úroveň sektora hostí, čo do početnosti fanúšikov medzi naše najlepšie výjazdy. Túto tradíciu treba podporiť a zároveň sa konečne ukázať aj po kvalitatívnej stránke. Možnosť zakúpiť si lístky do sektora budete mať už dnes od 12:00 v Clube 1908.


Predaj bude prebiehať tradične každý deň od 9:00 do 20:00 hodiny až do piatka. Priamo na mieste si budú môcť lístky vyzdvihnúť “cezpoľní” fanúšikovia, ktorí si zarezervujú lístky na maily krajo.ygh@gmail.com (najneskôr do piatka 24:00). 
 
 

 




Diskusia

Jeden príspevok k článku “Lístky do Ružomberka”

  1. Napísal khushali, 21. Január 2020 9:28:

    Instagram has up to 23 channels you can apply to both photographs and recordings. By tapping the Edit choice at the base of the photograph editorial manager, you can likewise apply altering impacts that enable you to alter changes, brilliance, difference, and structure. For recordings, you can trim them and select a spread edge. http://www.technologiesclusters.com/internet/latest-version-of-gb-instagram-has-launched-with-exciting-features.html

    Thumb up 0 Thumb down 0