ULTRASZILINA.SK | ,


Kde budeš v sobotu?
Streda, 10.November 2010  17:57

ŽILINA – Možnosť a) Pod Dubňom. A tu tvoje možnosti končia, pretože v sobotu tam bude každý. Presnejšie mal by byť. Prečo? Predposledný ligový duel nie je ničím výnimočný, “iba” tým, že hrá naša Žilina. Preto. Viac dodávať netreba. Vidíme sa na štadióne, respektíve na severe.


 
 
 
Niekoľko organizačných vecí, ktoré platia na všetky zápasy:
 
Zápas začína 17:30, no na severe treba byť aspoň polhodinku pred zápasom. Doteraz sa často stávalo, že sa po úvodnom hvizde kotol ešte len zapĺňal. To isté sa týka návštev bufetov. V predstihu pred zápasom, prípadne cez polčas. Rovnako by bolo fajn, keby sa už nestávalo, že niekto príde do kotla v červenej alebo vyblednutej bunde. Písalo o tom nie raz a napriek tomu veľa z vás nevie ako sa správať, kedy chodiť, … 
 
A vec najdôležitejšia. Do kotla sa chodí fandiť. Kto nemá záujem, má možnosť postaviť sa niekde mimo kotla, prípadne ísť na iné tribúny. Nikoho nebaví neustále vás napomínať ako v materskej škôlke, aby ste dvíhali ruky, aby ste ziapali, aby .. buď chcete, alebo nechoďte do kotla. V sobotu budú Metrovi pomáhať viacerí ľudia a disciplína bude vyzerať diametrálne odlišne od toho, ako to vyzeralo doteraz.
 
Rovnako Vám dávame do pozornosti sekciu CHORÁLY, kde nájdete slová ku všetkým “vecičkám”, ktoré dávame na tribúne, tak pozrieť, doštudovať, nech sme na vrchol jesene patrične pripravení!
 
Koniec oznamu. 
 

 




Diskusia

Comments are closed.