ULTRASZILINA.SK | ,


Po mesiaci opäť doma
Pondelok, 25.Október 2010  19:57
ŽILINA – Domáci zápas s Pažravou sa blíži a prináša nielen atraktívny čas v absolútne nefutbalovom čase, ale aj náš dlho očakávaný návrat do nášho druhého domova – severného sektoru! Po viac ako mesačnom „neplatenom voľne“ sa konečne vraciame k tomu, čo nás všetkých spája a čo vieme najlepšie – fandeniu pod Dubňom.


Tentoraz však nie skutočne pod ním, ale na štadióne na severnej tribúne v sektore C!

Príďme preto VŠETCI ukázať, čo v posledných domácich zápasoch chýbalo nielen bežným divákom, ale najmä hráčom! Poďme spoločne vytvoriť fanatickú atmosféru pre tých, ktorí si to nepochybne zaslúžia. Ukážme, že atmosféra na Sparte nebola len svetlá výnimka. Nič nekončí, práve naopak!

V piatok o 19:30 sa na zápas prídu kuknúť možno aj vládcovia stredného Slovenska bez vlajok a touto cestou im prajeme šťastnú cestu autobusom.

Prosíme Vás aby ste prišli na zápas v pol hodinovom predstihu, kotol treba sformovať tak, aby bol schopný hučať od úvodných minút. Na zápas sa nechodí v 20. minúte gerojskou pózou s pivom v ruke! Pre akčnejšie typy tu máme možnosť ísť sa “naštartovať” na hokej, od 17:00 hostia žilinskí vlci Slovan a vstup s lístkom, alebo permanentkou na futbalový zápas s Pažravou, Vám zaručí hokej zdarma!

Žilinská fiesta vypukne už tento piatok, tak si ju nenechajte ujsť!

 

 

 




Diskusia

Comments are closed.